Nyår!!

Gott nytt år!


Acne smokingkavaj
Oscar jacobsson smokingskjorta
Acne jeans
Loake skor

Har en sh smokingrock svart till det här med! Nu skall jag och Jenny på värsta festen, det kommer bli roligare här efter den lovar det som nyårlöfte.


Gå på stanSh kavaj
Sh skjorta
Sh tröja YSL fått av Jenny i julklapp
RL skärp
Acne byxor
Acne kängor

Var äntligen ledig idag! Så jag åkte till stan och kollade lite kläder, är nog det bästa som finns att göra, efter att dansa till 8 på morgonen samt ta ut sig helt och hållet fysiskt sett, eller att ha sex, eller gå att på fotboll, eller att hoppa fallskärm, aja iaf så ligger det på topp 10 listan på roliga saker att göra.


En gång i NYC
Våta gatorDär satt jag och stirrade helt ointresserat in i hennes ögon, ska du inte dricka nått fårgade jag tillslut. Eller tja klart jag inte var ointresserad, hon var ju fin och jag var ju kåt, inte min typ eller så men värd ett fuck. Men som ni förstår är inte Rebecka den lättaste att få på fall hur ful hon än må vara.
Hon sa hon skulle vara nykter, det hade blivit lite för mycket rödvin det senaste. Nej så sa hon inte, men hon skulle jobba dagen efter eller nått sånt fjantigt. Jag fattade inte någonstans hur lycklig jag var som skulle börja skolan snart igen bara några veckor senare, hur kunde jag inte fatta det?

Ey man ditt rum är ditt liv. Det är här du lever. När det regnar ute. När det lever där ute. När converse slits. När flickor kysser. Å jag älskar när flickor kysser. Jag vill kyssa flickor. Nu under träd, på gator på bänkar, på broar, på bryggor, på tak. På dansgolv, i rökrum. Ja jag vill kyssa er allihop. Var fan är ni nånstans?

 Då såg jag henne. Där när tiden stod stilla. Alla rörde sig runt omkring mig, schlager spelades. Det spelade högt i bakgrunden hörde jag skratt och skrik. Jag såg tjockisar välla hit och dit. Och där såg jag henne, hon såg mig, bruna ögon och in i mig. Hennes bruna lugg, jag tog ett steg framåt hon tog ett framåt. ”hej hur gammal är du?”

-”jag är 18 år”
”-då är du nog för liten för mig”

”okey……mmhm”

-”ja men här är mitt nr”

”okey”

SMS

”jag skiter i hur gammal du är, se dig omkring. Vi är bäst här du och jag”

 Jag dansade vidare tiden stod inte stilla längre, Ian var där, två random slynor med en tjockis som heter Sofie. De var rätt nice ändå, tänkte att jag kunde ta dem som sista utväg. Jag rörde mig mot baren, det var som att vara på ett hav. Det tog ett tag att röra sig, och havet rörde med mig åt baren. Där stod jag på ett smalt dansgolv, det gungade. Då stod hon där.

Hennes lugg och hennes ögon såg mig. Jag såg henne.

Vi tog ett steg framåt, jag tog ett till. Hon tog två. Vi stod precis mitt emot varandra.

Hon kysste mig.
Hårt och skoningslöst, jag kysste tillbaka. Där mitt på dansgolvet. Det var som att flyga, jag exploderade, endorfinet pumpades ut i mina ådror jag kände mig som en pojke igen, kände hur mina svarta jeans blev en storlek för små då jag växte. Kände hur jag flög, över alla, hur jag lilla Martin lyfte tillsammans med Sofia, hur vi flög runt i himmelen. Vita mjuka moln omkring oss, en lång kyss. Plötsligt tog det slut, hon bet mig så hårt, och i läppen. Jag släppte taget det gjorde ont.

Dagen efter har jag fortfarande ont, men det var gjorde faktiskt inget.

Detta var iaf för två årsedan. hoppas ni får en fet jävla kväll själv skall jag vara hemma och titta på Håkan Live ifrån P&L för jag skall jobba imorgon.


KISSGod jul önskar OlfaHar precis öppnat paket här. Där i låg ett par finfina skor som jag fick av Martin, i de blir jag längre än dig gabriel. Fast den ena skon är brun och den andra grön, men det tycker inte Martin gör någonting. Inte jag heller. Fast mamma gör det.  Nu ska vi äta lite jultårta som jag bakat. Joanna är här ifrån Paris också!

Liten julfest


Igår var jag på julfest, det betyder att det var en kul fest!


SnöbollskrigJenny säger:
-Julia spöde mig i snöbollskrig igår.

Martin säger
- PINSAMT!

Kola kattHannah säger att min blogg inte följer en röd tråd.. eller jag antog att hon sa det, men vid närmare eftertanke sa hon att det var just det den hade. Vad tycker ni?

Grattis på födelsedagen Amanda
Totesandvintage

Anna och hennes kompis Jasmine säljer kläder och tygväskor på bloggen Totesandvintage, bland annat väskan ni ser på bilden nedan. Ta en titt här!


När månen skakar
Funderade lite på hur det skulle vara att vara tiggare. Gick runt i sthm runt 6 tiden i måndags, en tiggare länsade plånboken på en liten tjej, sen frågade han mig och jag gav honom 8 spänn typ.

Undrar hur mkt man skulle kunna få ihop på en timme? Ser man någorlunda okey ut t.ex. om jag själv skulle spökat ut mig men ändå sett fräsch ut supit lite och gått ut och aktivt tiggt, tror man skulle kunna dra in uppåt 300 kr i timmen och man står på rätt ställe. Blir man riktigt grym på det t.ex. tiggeri på rätt sätt, borde vara lite som att sälja, ja då tror jag man kan dra in som fan på det. Vore rätt coolt på nått sätt men frågan om man kan med asså.

Traditionella tiggare är riktigt "needy" ”-snälla kan jag få pengar jag är hemlös?!” det skjuter människor ifrån sig. Tror det vore bättre att köra typ så här:

" Tja! Jag behöver en tjuga, har du nått eller?"

Lite kaxigt och rakt på sak, tror till och med folket skulle se upp till en.

 

Jag har faktiskt tiggt en gång i London när hade hamnat på en efterfest 4 mil utanför stan och blivit av med mina pengar och var tvungen att komma hem. Det var en rätt absurd känsla men på en halvtimma hade jag fått ihop en 50 lapp, då skall det tilläggas att jag verkligen tiggde utan stake och var skit nervös över det hela, skulle man göra det utan någon som helst skam jadå skulle man lätt kunna casha in asså..

 

hmm.

/Martin


När staden vaknar upp och alla andra drömmerDet hände en fantastisk sak när jag var i Stockholm den här helgen.
Godnatt!

Skadeståndsskyldig


Ta tåget iställetImorgon åker jag till sthm en sväng, ses där kanske?
Sh kavaj
Rl tröja
Acne skjorta
Acne jeans
Loake boots.

FIESTA

Missade flygplanHade på mig det här i går.
Sh tröja
Acne jeans
Sh skor

RSS 2.0