Jag har startat ett kollektiv

Igår hade vi maskerad!




07:30 imorgon



Mushrooms here i come lets go James!




Nord mellersta delen av staden






Så här är vi







tack Hedia vi var först

Ankommer vid norra Kings cross


Emmas födelsedag

Emma fyller år idag, grattis Emma!


Neasden park



Är äcklig som fan vill jag lova, fullt av polacker som gör "jag skall skära halsen av dig" tecknen.

När jag vaknade i morse låg snön på balkongen

Igår var jag på bio och såg Baader Meinhof Komplex. Ni borde sen den.Sen blev det väldigt kallt, det börja snöa. Så vi gömde oss i en bil. Varm och skönt! Nu ska jag fredags dansa! Vi ses imorgon. Kramkram!




Kom med posten

Söta Sandra skickade mig ett paket på posten! Jag gillar att få saker med posten, kanske för att jag nästan aldrig får det och jag blir väldigt överraskad när det väl kommer ett brev. Fast jag fick färgglada cigaretter i stället för ett brev. De är väldigt tjusiga. Bilderna är Sandras, hoppas det är okej att jag lånar dem, har dansat bort min kamera så vad gör man?

Lovar att göra ett inlägg med outfits någon gång, när jag skaffat mig en ny kamera. Brukar inte dokumentera vad jag har på mig speciellt ofta, även fast det vore bra. Det händer att jag glömmer bort var jag hade på mig, lite dumt om det var något jätte fint. Attans!





Godnatt/ J
.


Det här är en modeblogg

Den här bloggen skulle ju ifrån början vara mest en modeblogg, så tänkte att vi återgår till våra rötter. Det är nämligen så att både jag och Jenny har supit bort våra kameror så vi kan inte få tag på så mkt fina bilder. Men jag har lite outfits som jag gillar som jag vill dela med mig av. Har kommit på att jag klädde mig bättre för ungefär ett årsen, jag hade en period under augusti-oktober o7 då jag klädde mig galet snyggt och framförallt fick till nya snygga outfits hela tiden. Sen dess har de tlite gått utför, eller tja jag har köpt förstora, för små, för korta, för tjocka eller för fula kläder. Och de kläder som varit riktigt snygga ja de har jag supit bort. Men vad kan man göra mer än att spara cash köpa en päls, sätta den på skinjackan och vips ja då är man fashionable igen. Och ja jag äslkar mode, eller kanske inte mode, mest kläder, ett tag äslade jag dom så mycket att jag till och med snodde kläder på åhlens och sprang tio mil för mitt liv. Älskar att se snygg ut älskar att få till den rätta kombon(hahah visst låter det dumt men tja), finns inget bättre helt enkelt.



Det här är för 2 och ett halvt årsen, jag hade precis börjat klä mig snyggt typ. älskar de här skorna som jag köpte på Boradway i gbg, av en underbar fransman som ni borde besöka, velour tröjan ar fin men lite för liten tyvär.



Ett år senare våren 07, jag använde lite för mkt sneakers imo och såg nästan ut som en huligan för det.



Rätt fula glasögon, men det är ju ray ban lixom;) Hade precis köpt dessa acne skor som än idag är mina favisar.


SH äger, jag bygger min stil på det. Hade börjat leta min galen i Röda korset och bla hittat den här kavajen, dessutom började jag klä mig mkt bättre och rockigare.


Älskar den här bilen och outfit, den är nice detta är ungefär för ett och et thalvt årsen. Jag ser ut som en smart maffia son som pluggar filosofi.



Ja jag ville vara huligan, lite för mkt vitt så jag ser ut som en båtman, men gillar framförallt hur tajt allt sitter, pullovern är perfekt att ha men skjort a under. Gillar tröjor som är lätta burna med skjorta under.



Snygg casual outfit, ser liten och söt ut




Ungefär ett årsen, tycker inte chinosen passar till nått vidare,annars shsyt.



Sjukt soft det mesta SH.



Soft bild och riktigt fin outfit, kanske andra jeans till dock.


Söder är fint, för ljusa brallor.


NYC fint.


HEJ JAG ÄR SEXIG. Fint.


mjao.


bögigt snyggt, gillar färgerna sjukt mkt, ett halvårsen bara men känns sjukt längesen.


Fan va fult, jag förstör väldigt fina plagg. Jackan är la sådär.


Helt ok men tvek på om tishan passar till.


Fint, Jenny har jag kvar den där scarfen nånstans i mitt rum? saknar den...

Augusti för ett årsen. Fint.

Jag har shoppat, fan va bra jag shoppade då, nu är jag dålig på det.

Softa glajjor aint? har tappat dom fuck.

Första dagen i trean. Love it!

Min vän Jonathan Lund fyllde år och jag dansade med trenchen på och sov i samma säng med två killar.


mmmm.

Jag gick på Håkan på liseberg!!!!


Fan va soft den här rocken är asså!

MMMMMM. jag gick och badade, en jävla idiot som kallad en tjej för äcklig som jag stod upp för fick dampryck. Jag sprang in i en taxi och gav han en örfil, då drog han sönder min skjorta så nu akn ja inte ha den längre. Jag och Ted blev utslängda av den arga taxichaffisen och jagade av dampbarnet och ahns fem vänner, jag ramlade och slog mig flydde vidafre och jag och Ted hämtade varsitt järnrör, och letade efter idioterna...

Jullov förra året, senast jag var kär och glad.

mm.

fett!

JUL!

Pappa fyllde år.50 år faktiskt!

Rätt fult, hade precis köpt den här acne skinnjackan som är mitt finaste plagg. Sekunder efter det här kortet togs så kommer jag in i huset och finner att mamma har svimmat i vardagsrummet, hon har fått en allergisk reaktion och jag får åka ambulans med henne. hemskt var det men allt gick bra. Kom hem 5 och var as trött.


mmm ett årsen typ jag var grym.

Nyårs afton ett årsen, älskar att jag ser så brittisk ut.


Nog min favorit.

Jag gillar mig, och det är väldigt bra att göra det. Ursäkta mig för hundra stavfel, är bakfull och as hungrig. igår var jag ute på en väldigt intressant klubb, där Babyshambles basisst svängde skivor. Bra dans var det. Och ja hittade en flicka som jag träffat på ett helt annat ställe en annan gång, sjukt London är mindre än gbg.

Rose, Paul, Mark and Martin




Där bakom dörren







Jag tittar på dig i smyg i korridoren




 Godnatt/ J

Välkommen hem till mig

Mitt hus har ett namn, Lejonborg. När jag och Martin var små brukade vi stå på gatan och skryta om vårt coola namn på vårt coola oranga hus. För det var inget annat barn i kvateret som bodde i ett orangt hus som hette lejonborg. En pojke som hette Viljam bodde en bit bort, han ville inte vara sämre han så han kom på ett namn till sitt hus med. Elefantborg. Jag försökte förklara för honnom att det spelar ingen roll vad han döper huset till för lejon äter allt. Speciellt elefenter. Dessutom var han en rikttig hermis. Och han stal mina grodyngel som bodde på baksidan.

Så ja. För er som inte varit hemma hos mig eller bara glömt av hur det ser ut får ni er en väldigt liten titt på mitt rum.


Jag har håkan i taket, precis ovanför min säng.  När jag inte kan sova brukar jag fantisera om Håkan och hans ungdom. Och om Lena. Min svenska lärare Karin hängde med håkan och henrik när hon var liten. De gick i samma klass och hon brukade vara med när de repade. Jag ställde tusen fågor om håkan och hendrik och hon svarade som om dom aldrig varit någonting.



Sen har jag en balkong med och ovanför balkondörren sitter den här tavlan. Det är nog världens finaste tavla. Jag och Julia har målat den en gång för länge sedan. Den doftar citronte och drömmar. Den är helt enkelt urfin!



På mitt skrivbord står den här, ett litet titt in skåp med majblommor i. Jag har fått en del utav morfar, resten har jag köppt på olika loppmarknader när vi varit ute och kört med bilen. De är färgglade och fina.



Ovanför mitt skrivbord hänger en bild på martin. En väldigt rolig bild. Martin är verkligen bäst i hela världen.



Och nu skulle ni få se något fint. Min bruna gamla byrålåda. Där står en klipp bok jag gjort. På ena uppslaget har vi pojkarna från min önskelista (sak jag gjorde här på olfa för 100 år sen) franska Vouge med pete i (naken) och boken sandra gjort. En beatels bok och lite acne tidningar. Tjusigt värre.

När jag fyllde 17 fick jag en Sgt peppers lonly harts club band box. Där förvarar jag hemliheter. Den är hemskt fin den med. Åhh vad jag minns min 17 års dag. Vi var på Jazz klubb. Alla var så snälla mot mig. Sen gick jag genom slottsskogen själv. Mörkrädd. Tittade på skräckfilm och åt födelsedags choklad. Jag fick välja musik. Trodde jag slulle dö den natten.

Där står även en parfym, jag har aldrig använt det men flaskan är fin. Fick den av kusinen när jag fyllde år. Och så sticker lilla bambi fram. Hon är fin, med kanske världens största blåa bambi ögon.



I gaderoben har jag 100 färgglada tidnings klipp och ett fint brev. Några dikter och en fin målning. Men det får ni komma hit och titta på.

(Notera min grymma gula prickig-korv tapet, nice one)

Kram / J

mamma och pappa kommer äta upp mig till middag



för nu har jag pratat med martin i telefon i tre timmar. jag vill vara solbränd igen, tog det här fotot i en fotoautomat på väg hem ifrån klubben.

jag vet inte

jag hittade den här filmen först. J

jag hade ju fan precis köpt en laddare, för den andra hade försvunnit




Fan i helvete


Första tunnelbanan









Igår åkte jag med första tunnelbanan hem, det var ljust när jag gick och lade mig och det kändes ungefär som sommar.

För alltid


Kladd


Ibland fantaiserar jag när bilarna brinner nedanför mig

Varning för känsliga läsare(detta är konst).



Då vill jag gå hem. Är du helt ensam? Är det någon hemma? Jag kan kyssa dig på köksbordet, med enda ljus ifrån en sån där hemsk lampa. Det är bara vi där. Långt borta har du dina pojkar, men där på köksbordet, ja där är det bara vi.

En gång innan Ivona hällde vin på min dator














Nu har alla åkt





Igår stannade jag uppe till 5 och kollade på den amerikanska valvakan, jag är ganska intresserad av politik och där satt jag och Jocke i samma säng under varma tecken och njöt med popcorn, öl och en hawaii pizza. Klockan tre knackade det på hotelldörren. Det var en fet rödhårig kvinna med fet hy ifrån receptionen som hade fått ett tips om att vi var två som bodde i samma hotellrum. Jag hade iofs liggat lite lätt på helspänn halva natten trots fem nätter irad utan att hotellfolket hade misstänkt att jag bodde där utan tillstånd, men den här natten var min och jockes sista ihop och skulle de upptäcka nått ja då var det ju nu.
Jag hoppade upp efter första knacknigen, rullade av sängen så fort att jag slog huvudet i väggen och gömde mig tillsammans med dammet under sängen. Jocke bar tanten att låta honom vara, och då gjorde hon det.

Jag vill inte gå


Hotell frukost











Jag har smugit in mig på min kompis Jockes hotell rum fem dar irad, det är mysigt med rena lakan utan loppar(det har kina vanliga) och annat än trädgårdsäpplen till frukost. I fredags träffade jag för övrigt tre elaka personer som jag inte gillade, så jag gick och såg det här istället.

Ett fruset löv



Let's fulfil the American dream!

Everyone can be a hero.





RSS 2.0