Bad i en sjö

Har vandrat omkring i skogen halva dagen, när vi kom fram till delsjön har jag nog aldrig varit så sugen på att bada som då. Så vi badade, nakna. Ja det var kallt, men åhh så skönt.

Här kommer lite fler pix från London (Lines bilder)


/J

Kalle och Hobbe

Godkväll! Sitter i örgryte tilsammans med mina vänner, mätt på kanske världens äckligaste vegitariska gryta. Vill bara tacka för att ni är så snälla, jag blev väldigt glad över alla fina kommentarer!

I förrgår hittade jag ett gäng punkare. Hängde med dem en stund, tills den ena tjejen tvingade mig ge henne en blood kiss. Hon var jävligt äcklig så jag sprang min väg.
Spelningar utan kaos är tråkiga


Måste passa på och tacka för alla fina kommentarer, dem gör mig glad en sån här kall dag när jag har sovit alldelels för länge och faktis bara väntar på att få sova en gång till. Jag tänker gå och lägga mig typ 9, men låt inte mig dra ner er i skiten, stanna uppe hela natten! Ja eller drick lite tee sent iaf, det brukar jag göra hemma. Skitroligt att få respons!

Igår tog min lärare mig och mina två svenska kompisar här i London till en spelning i Old Street. Det var tre bra band, som jag stod och lyssnade på sådär coolt i bakgrunden. Försökte se ut som en skivbolags snubbe som typ han som säger "im a beliver in Joy division" i Controll.

Efter ett tag tröttnade och gick ut för en cigarett, då stod det en tom öl och väntade på mig, jag smakade på den vilket skulle visa sig vara rätt dumt. För det var managern över stället som ägde ölen, så jag blev utslängd.
Jag fick stå ute och vänta på mina vänner ett tag, sen gick vi till en annan klubb runt hörnet, min lärare tog lite hash och dansade sönder. Det roligaste igår var nog att precis när jag skulle gå in på klubben så står det en kille ifrån Onsala precis framför mig, helt sinnesrubbat egentligen.

Jag kom hem 7.

Hur söt är inte den här då?/M


Säg vad du tycker

Hej kära läsare!

Den här bloggen har nu funnits i ungefär två år, det känns verkligen inte så men tiden går ju som man brukar säga vädligt fort när man har roligt. Vi har sedan starten haft en ganska stadig grupp av besökare på ungefär 300 per dag. Förutom på fredagar och lördagar då alla är ute och dansar och vi bara har ungefär 150, sen på söndag när alla är bakfulla har vi ungefär 4-500. Det borde betyda att iaf 1000 pers i Sverige vet vad det här är för en slags blogg, och kanske tio i Paris, två i London etc.

Men mer är så vet vi inte. Vi vet inte så mcyket om er, vad ni är intresserade av, vad ni tycker den här bloggen representerar, varför ni läser den(det som går att läsa dvs, eller sitter vi och skriver fotar om våra lyckliga stunder för tomma öron, ögon?) hur gamla ni är, vad ni gillar för godis, etc.

Make some noise people( okey vad ska man skrika för, det finns ju inte så mycket att säga, kanske är det vi som måste säga mer?) Iaf vill vi veta vad ni tycker, om ni älskar oss eller hatar oss. Som min vän Simon en gång sade " en blogg är inte bara till för att folket som har den skall skriva av sig den är lika mycket till för läsarna och deras åsikter"

Kort sagt, vad behöver förbättras med den här bloggen? vad gör den bra eller dålig? Vad gillar ni att läsa om och vad är bara onödigt trist? Vi kommer inte ändra oss ditt vinden blåser, men vi kommer lyssna på er mina vänner. Skriv gärna vilka ni är så blir vi också glada.

Nu skall jag skynda mig för att se när alla stjärnor går in på bond premiären, har jag en förbaskad tur så hinner jag i tid, men missar nog det tyvär... Tänkte iaf se lite band spela ikväll.

Kram
EDIT: Åh va segt att man sitter i världens centrum, Arsenal möter Tottenham och Bond har premiär, och ja jag lyckas missa båda två.På 50 tals klubb


Jag vill ha halloweenmaskerad


Var natt

At jamies place:
Sova i olika sangar

Hej! I torsdags kom Jenny och hennes gang hit, det har varit valdigt roligt. Vi har gatt pa stan sovit for lite, dansat och druckit for mycket. I torsdags var jag ute med min van Joakim och vantade pa att ganget skulle komma. Tyvar kom de inte till staden foran klockan halv tva sa vi fick klubba ensamma.

Men sa nasta dag sa vaknade jag upp i mitt nya kollektiv kanske 2. Filip var int ehmma, han sover jamte mig, sa jag fick lana Clementins telefon och ringa Jenny. "kom till camden vi ar dar" Jag akte dit och kom tyvar lite sent. Men alla vantad pa mig och nar jag sag jenny sa kramades vi hart och lange och sedan grat vi. Jag trodde inte det skulle kannas sa var lite radd for att det skulle vara segt bara, men fy fan vad jag har saknat min syster!

Sedan sa gick vi till en klubb pa old street. Det var valdigt bra, och vi hamnade tillslut pa en efterfest med Jamie och nickholas. Heres some pics:

Ha det skit bra hemma! For Sverige ar anda bast. PUSS, skriver mer imorrn oxa.

TigerImorgon åker vi jag och gänget, lovar att blogga om jag får tag i en dator. Hej så länge!

.

Resa bort

På torsdag åker jag till London och dansar som Billy Preston. Det ni!


LEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV

LEVLEVLEVLEVLEVLEVLEV


SA JAVLA UNDERBART!

ORGRYTE IS AR DET VACKRATSE I VARLDEN OCH NU AR VI TILLBAKA. DET AR FEST I EN VECKA NU KOM IHAG DET! Jag sag allt pa en svenks pub opchn det var hemskt.

The sun is rising
The sea is stormy
But still its cheerful.
The trees and flowers are all in bloom.

But still theres nothing to see
nothing to touch.
Theres only me,
surfing upon the sea,
smiling but still alone.

Further on behind the hills,
theres the sun shining as beutiful as there where i surf
There behind the hills, there is life.

But by surfing you cant climb mountains.
Behind the hills theres love and souls, I can see them like a read sea of love

My loved sisters and brothers, to see them makes me happy.
But still, by surfing you cant climb mountains.

Happy birthday


Somna i en säng

Igår tappade jag allt. Jag tapade telefonen, pengarna och mitt förstånd. Men jag kom undan rätt bra ändå. Fick en grattis korv, lift, samt en jävla massa kallt regn. 


Bilderna har jag snott av Duffne och Emma!
.

We are you friens, fuck you!

För vi är dina vänner, ytliga som själsliga och u kommer aldrig vara ensam igen!


Jag och Julia

EmmaEn till Emma

Line

Trosdags buller

Det är torsdag och jag hänger i örgryte. Målar naglarna i konstiga färger och dricker öl. En bra torsdag.
ut i regnet

Det var sommar

Hösten vore perfect om det inte vore för att det vore så kallt, jag vill kunna gå runt nästan naken igen!

Ramla
Springa i nattenKastanjer

Julia och Emma kom och mötte upp mig efter skolan. De hade med sig en massa kastanjer som jag fyllde min basker med. Sen drack vi te och lånade skivor på biblioteket.

Tisdags musik till er:

http://www.youtube.com/watch?v=8ONH3hIjO3c&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=FqPHb2aVBfM
.

SkinerIgar var det 20 grader i London, jag gick pa marknad och en sa solade jag och Jocke i en park, undebart att ga runt med bara ett linne mitt i oktober!

Alla vackra pojkar är slut, uppbrända och förstörda


NattfruktIgar var det fest i kollektivet nar jag kom hem vid tio tiden efter en pubrunda i Soho. Ivona bjod pa gratis vodka, och resten av italienarna lagade pasta. Jag och Paula skulle kopa ciggaretter utanfor i en av Willesdens manga sma indiska affarer, vi traffade en sot spanjor som vi bjod med hem till oss, och pa vagen ut sa valte vi fruktstandet som tillhorde affaren. Alla frukter rullade ut for gatan, men indierna var hur snala som helst och sa att allt var ok, wtf.
Spanjoren foljde med och vi ramlade runt overallt.

Tjusiga pojkar och skorIkväll målar jag söta pojkar och fina skor. Innan idag drack jag kaffe med Emma i haga och promenarade i höstlöven iklädd det här. Godnatt!

Tusenåriga vindarDet blåser i höstlöven och allen är orange. Jag gillar hösten. Den luktar gott. Nästan lika gott som augustiäpplen.
Godnatt/ J
.

Svart lugg


Puss / M


HJARTSLAH HOPPAR


Jag dansade pa ett svart dansgolv igar.AS TRAKIGA HJARTSLAGHej alla! jag ar i London nu, har precis borjat fatt ordning pa saker och ting, ar lite dalig pa att koma igang med saker ibland. Jag lanar iaf en dator av en italienare som heter, Ivana hn ar snall. Igar var vi pa en as bra klubb och dansade alldeles for kort stund. jag sag chanel flickor overallt och foroskte avgora om de var jatte fina eller bara vanliga, ofta var dom jatte fina. Jag letade efter kyssar for kyssar gor mig bra. jag hittade tva, en kille som jag trodde var en tjej och en rod harig flicka. Sen sprang jag ut i london och kom hem till willesden green dar jag bor.

Idag har jag spelat fotboll med Ivana i kollektivet, hon var bra som jag vet inte var. Sen oppnade hon en ol och nu snarkar hon pa soffan. Jag bor med en fransman som ar lite blyg, fyra svenskor, nara ifran orebro och nara andra sma stader. Dom ar snalla. Sen sa bor har tva italienskor da oxa, dom ar rligast. Och jag gillar att se nar dom dansar.

Snart kommer den har staden dansa lika bra som gbg, det ser jag fram emot. Nu ska jag ata turk mat har bredvid.
 
WET KISSES!

Såg du dem?

Vi var helt enkelt väldigt hungriga och trötta.


Jag, julia och Line


Det stormade igår

Vi var rädda för att blåsa bort så vi gömde oss i mitt hus. Åt godis och sånt. Sen somnade alla i samma säng, katten Bajon bet alla i fötterna utom mig då förståss (hon gillar mig bäst).


Hey HeyDet var fredag och jag träffade Joanna, vi var på magasinsgatan

Sen gick vi till Henriksberg och eftersom dansgolvet är så ruttet dansade vi i korridoren istället.

Jag mötte upp Amanda

Och träffade Duffne på vägen

På spårvagnen satt en kille med frusna fötter, han ville ha med sina skor på kord. Det fick han.

Fredags musikJag har huset för mig själv. Lyssnar på min franska skiva så högt det bara går och försöker laga mat åt hela gänget.

SAVING JOSHUA

Vår kompis Johan spelar i bandet SAVING JOSHUA tillsammans med några andra killar. Deras myspace har varit nerstängd ett tag men nu är den uppe igen! De släpper en skiva i vinter, lyssna här!


BomschakabomRSS 2.0