Sitta på ett berg

Jag slutade super tidigt idag så jag tog en promenad. Satte mig på ett berg och kollade på utsikten en stund, sen gick jag hem igen.
Snöslask

Har ni ätit några semlor idag? Jag har ätit två.


Och gått runt på stan

vi gick till den nya våningen på myrorna

här är vi -hej hej

Amanda

Räknar får klockan fem

Godnatt gott folk!

Så var jag bara en dåre för dig

Igår hade jag en liten fest med ballonger på mitt golv. Såhär.
Ballong fest

Idag har jag blåst 30 ballonger, man blir alldeles snurrig i huvudet! Katten Bajon tittar på, hon vill jaga ballonegerna men tyckar de är lite otäcka. Imorgon så kommer gänget hem till mig för jag ska ha minifest hemma hos mig.Förra veckan hemma hon EnsiehOch kom ihåg att med en ballong kan man aldrig vara nere.

Tills solen gick upp fast det ändå var kallt

Evelina Hultqvist tog dessa vädligt vackra bilder ifrån våran helg.


Åka bil as långt bort
Kan det inte komma snö en sista gång så att man verkligen får längta till våren?

Rött ljus och fulltgotta love it

Ensieh och Jenny

Martin och Jenny at the dancefloor

Amanda i världens finaste trappa

Duffne på en vind

Line och juliachics at pics

Fattar inte vad de är för eld där borta?!


Lördag var fantastisk på alla sätt och vis. Det var fullt med folk överallt dansen höll på tills morognen bokstavligt talat och folk dansade som om det var deras sista natt i livet.

DANSA TILL DET HÄR SOM I NEW YORK

Ramla i vindarHej! Nu har jag och Jenny kommit hem ifrån fjällen där vi har haft värsta hälosveckan. Vi kom hem sent lördag kväll men kunde verkligen inte hålla oss ifrån natten. Så vi sprang ut till en underbar fest och så här såg det ut bla.

Bilden har Duffne  tagit.


Vänner, ses om ett tag

Igår bjöd David på fest. Han och hans vänner hyr värlrdesns finaste lägenhet. Sen blev vi fler, och grannen kom över. När dj David spela ville alla dansa.

Bilderna har jag lånat av fina Jasmine , hon har en blogg tillsammans Sussanna. Kolla in den vet ja!

Nu åker vi till sälen, ses om en vecka.

Men säg nått då!

Hej hörni! Igår kunder jag varken gå eller stå. Idag ligger jag på golvet och latar mig. det är mysigt. Vill ni vara med?


När ska vi få hångla då?

Martin har på sig:
Acne skinnjacka
Velour tisha
Pricka April jeans
RAF Simons sneakers

Jenny har på sig:
Acne skonnjacka
Velour tisha
Acne jeans
Acne skorMåste städa idag. Sen så ska vi packa för vi ska åka till sälen. Och sen ska vi gå ut ikväll också å dricka öl. Då vill vi hångla.


Vänner är sånna som ska fyllas utIdag har vi kollat på fotboll och gått på en as låång promenad. Solen gick ner över havet och vi jagade den som håkan längs avenyn. Fast just det ja han jagar ju morgonen. Det var kallt så vi fick byta mössa fram och tillbaka, för Martin var dum och inte tog med sig en, fast jenny har ju långt hår så det borde värma tycker Martin. För övrigt så var vi inte ute igår, vilket är ganska konstigt. Men jävligt gött ändå för vi var båda nöjda med det som gavs utav fredagsnatten, fan vill skriva nått sånt där fint där i slutet men palla. Kiva shivas es la chicos ja vill ha er!

RSS 2.0