Way out west har har just slutat


Känns så iaf, här kommer lite bilder vi lyckades trixa ihop.

Episod 3Me and Charlotte!Hej! WoW var ju helt fantastiskt! Hade skitkul verkligen... idag mår man väl som man förtjänar är helt matt och har ett fett sår på magen då jag ramlade ner för ett berg igår.. Igår hade vi spontan förfest klockan 2 i en etta var jävligt kul. Träffade dessutom Charlotte Gainsbourg på mitt jobb, hon var helt grymt underbar! Hängde med henne i typ en timma, och provade en jävla massa jeans. Hon köpte tre par första gången och två när hon kom tillbaka nästa dag.

Jag är kär.

Kickin and starting

Idag har jag klippt mig, brukar väldigt sällan bli nöjd men den här gången blev jag det.
Nu måste jag gå och lägga mig för imorgon ska jag jobba på Way out west och bygga.
.
.
Jacka: Acne
Klänning: Ali Davoodi Jacka: Acne
Skor: Acne

Peppar

Hej! Det här hade jag på mig idag:Sh kavaj
Sh Paul Smith skjorta
Rl skärp
Acne jeans
Acne skor

Nu peppar jag som fan inför Way out West, kommer bli grymt som vanligt!


Mollösund

En

Forsätter på det marina temat, jag och Jenny bor ju trots allt på västkusten. Jag och jenny drog till mollösund där våra föräldrar har köpt ett sommarhus. Ett helt underbart ställe! Massa små fina hus som kantas av mysiga gränder där katter springer omkring, och hamnen är bokstavligt talat belägen mitt i byn!
På kvällen drog vi till den lokala klubben/puben och det var drag vill jag lova, inga bilder ifrån det tyvärr dock men vi badade en del. Har nu en helg att se framemot då jag fått ledigt lite, drar till sthm eller Lund får se / Martin stay tuned.

RSS 2.0