Kärleksbrev och förkylningar

Jag har varit sjuk i en vecka, det känns om att jag legat i ide och plötsligt vaknat upp. Nu är jag frisk och tänker njuta av varje dag. Det är så förskräckligt tråkigt att vara sjuk, om det inte vore för min brevvän som skriver så fina kärleksbrev till mig hade jag fått panik. Jag älskar att få brev, kärleksbrev, vykort, eller bara en liten hälsning.  Att skriva brev är inte heller så pjåkigt.  Jag berättar inte vem som skriver dem eller vad det står i, men de här bilderna tagna av Joe Szabo känns som brevet jag fick idag.

image251

image252

image253

image254


GP- Två Dagar

Idag är jag och Amanda med i ett reportage i Två Dagar, visst blev bilderna fina?

image249
Jag

image250
Amanda

filmar idag vid havet

Hej idag skall jag filma en film med min vän Simon. Han spelar en argentinsk knarklangare och jag är en förvirrad rocksjtärna.

Det här har jag på mig:

image245


image246

image247

SH skinnjacka
RL skjorta
RL skärp
Acne
JL boots

Hjärtslagen 60 till 120 så där bara

Jag vill dansa igen!

image241

image242

image243

image244

Det är morgon

Kom hem igår sent, är väldigt trött nu. Försov mig så någon skola blev det aldrig. Tänkte att några pics ifrån NY skulle vara på sin plats i väntan på någon form utav sammanfattning utav resan:

image240
image239image238image237image236image235image234image233

NY lower east Home sweet home

Eftersom inläggs skiten har försvunnit så får jag väl försöka skriva nått nytt så här efterr, det går bara inte men skall försöka:

Vi hittade efter två timmars letande längs Lower east äntligen fram till Trash. Det var 21 för att komma in, men när den store vakten tittade bort hoppade jag och Jenny över stängslet och in på placet, vilket inte var fel. Ett helt undebrart ställe, och kvällen inehöll, dans, turkar, australier, flcikor, pojkar, män, hår, strippning. Loved it!

image231

image230

image229

New york just hemkommna ifran javligt kallt brooklyn

Hej. Vi kom till Ny ni lordags, akte genom quenns, loved it! kom till boraodway dar vi bor 73 avenue west side, kanske 100 meter ifran dar John Lennon blev skjuten. Dar tog vi in vid 4 tiden Usa tid dvs, hos er var det val 9 pa kvallen och vi var javligt trotta efter ingen somn alls. Vi at pa en italiensk resturang i Little Italie. Chill place!

Sen var det sondag, vi besokte Harlem for en gudstjanst. Det var helt ok men holl pa i tva timmar och jag och jenny blev trotta pa all gospel efter ett tag. det blev 20 minus grader helt plostligt, och jag och jenny smet in pa museem of art nanstans i mitten utav Manhattan efter att vi krossat Central Park. Vi stannade dar nan timme till det stangde och kom ut i ett NY som badade i sno!!! mmm loved it. Vi drog till Soho, fikade och chillade i i sneakers affarer.
Vi avslutade kvallen pa en indisk resturang med allldeles for stark mat!

Kom nyss hem ifrån Brooklyn bridge, där vi åkte taxi i natten. Vi var på en pub i Brooklyn vid namn trash. Vi träffade där Scott som körde oss till placet, nu skall vi sova för vi är trötta.


God natt!


Stora äpplet nu kommer vi

Om 5 timmar sitter vi på ett plan mot Amsterdam, och sedan flyger vi vidare till staterna. Förväntningarna är höga men vi borde inte bli besvikna. Bloggning ifrån New York utlovas till 90% så länge vi hittar internet etc. Nu ska vi äta kaffebönor och vara uppe hela natten. Är det inte bästa sättet att klara dygnomställningen, jag menar om vi inte är trötta som fan på flyget kommer vi aldrig kunna somna, eller?

Jag ser för övrigt ut som en pundare och är rädd för att bli tagen i tullen, mest för att mitt pass är 10 år gammalt och jag ser ut som 5 år på det.


image226image228

Årets första dopp

I morse var himlen alldelas blå och fåglarna kvittrade. Jag och min vän Julia bestämde oss för att skippa skolan för att bara vara hemma och göra roliga saker. Först gick vi ner till havet och badade, i alla fall jag, Julia är för feg. Det var svinkallt. När vi kom hem lagade vi en jätte god lunch och åt varma hallon med vaniljsås till dessert. Vi dansade lite på Martins rum och pratade strunt. En bra dag, känner mig mycket lycklig. Hela veckan har varit otroligt fin.

image222

image223

image224

image225
En ilsken svan som föröskte bita oss!


Jeux d'enfants

Jag såg precis på en himla söt film

Love me if you dare heter den:

image203

image204

image205

Säger inget om vad den handlar om, se den!

Gp fotografering

Nyss hade jag fint besök utav en fotograf ifrån GP(två dagar). Jag kommer inte ihåg vad hon heter men hon var väldigt trevlig. Hon fotar ett repotage om Second hand fynd och hon ville fota alla min skor som jag hittat på diverse loppmarknader. Skulle gärna lägga upp lite pics men kan inte göra det förän de är publicerade, så jag väntar med det.

image221

Nu skall jag packa i min lånade Dior väska som skall med på resan nästa vecka.

Tack Hedi

Skall leta efter han i NY om han skulle tänkas vara där. Nu får det vara nog med white trash pics:

image218

image219

kisse katt

image217

Mm älskar att sova såhär, min katt heter Sara, men den kallas för Bajon (inte spanskt utal, utan uttlas som det skrivs) fråga min inte varför den heter så. Men när den dör skall min nya katt heta Bajon helt och hållet. När jag nu kan tänkas få min nya katt, för jag tänker inte skaffa en sådan när jag bor i lägenhet. Nej en katt skall ha tusen råttor och möss att jaga i en stor skog, som den skall få vara i när den vill!

Semlor

Idag var man helt klart tvungen att äta semlor, även om jag har laddat upp med två om dagen i en vecka. Hade inga kvar hemma så jag fick i min hast köpa en på stationen. Tyvärr var tjejen som sålde rackaren otroligt seg så jag missade mitt tåg. Dessutom smakade semlan inget vidare och folket runt omkring tyckte jag var äcklig som tuggade i mig den, det var till och med en arg skäggig man som skällde ut mig.

Kom sedan hem till halvön och det stormade och öste ner. På vägen hem snackade jag med en man som inte visste vad han skulle av. Jag antog såklart att han var nyinflyttad och hjälpte honom att hitta rätt. Tillsammans stod vi sedan på busshållplatsen och frös. Han hade bara en skjorta på sig!
Helt plötsligt kommer han på att han har en bil ståendes på parkeringen och erbjuder mig skjuts hem. Då slår det mig att mannen jag sitter jämte är en känd psykopat som sägs förfölja sina barn sedan han blivit utkastad ifrån hemmet! Jag håller masken och berättar om vilken linje jag går så som man skall göra varje gång man får lift. Men den här psykopaten var trots allt snäll och jag tackade för skjutsen och han för hjälpen att hitta rätt. Så jag tror inte på att han är psykopat, han är min nya vän!image216


Skall spana efter den här killen i New York, han är schyst. Vem mer borde jag kolla in?

Godnatt / Martin.

Acceptabelt liveporr-framträdande

Det skall göras utav rätt folk, på rätt plats och bland rätt folk. Ian klarar det jävligt bra. Sen så är alla fulla runt omkring så framträdandet varar i 10 sek i folkets huvuden och inte i 30 min som det egentligen gjorde.

image215


jag gjorde en Katrin och Alex

jag blev utslängd fint..

image214

dö svennar dö

Tänk att du står här nu, visst hade det varit gött?

image211

image212

image213

Dröm vänner dröm!


Svarta spåret jag kommer nu!
mmm

idag är jag arg

Jag skall till Borås imorgon och slåss, det här har jag på mig.

image206

image208


image209

Sh jeans jacka
Sh skjorta
CM jeans
JL boots

Flygande fördelsedagar

Har firat diverse födelsedagar de senaste dagarna.

Första förelsebarnet var Jocke som bjöd på stor middag och massa annat gott. Sen fyllde Jens år han bjöd på korv med bröd och fina kort som han visade upp på en tv.


image194
Johan firade skrattandes Jens födelsedag.

image195
Anders förde någon hetsk politiskdebatt med motståndare

image196
Anders och Alex tog det lugnt

image197
Simon och Alex dansade

image198
Jonathan och jag.

image199
Oj va vi skrattade

image200
Ludvig

image201

image202
Simon avnjuter lite trav på tv

Jag är trött som fan btw och har kommit på att jag kommer vara ledig i fem dagar i sträck vilket jag får lite ångest för just därför att jag inte var i skolan idag inte kommer vara det på tisdag, för då tänkte jag åka till Borås och titta på lite fotboll. På måndag blir det inte heller någon skolgång, vilket jag visserligen inte förlorar nått speciellt på men det svider ändå på nått sätt.

Igår var jag ute och firade att det var februari hela natten och kom inte hem förrän vid 7 eller nått, sov till 4, men hade tänkt gå upp, men hörde inte klockan eller min vän Simon som skrek för att väcka mig. Så kan det gå.

Var någon som kallade mig för "estet" ute igår, försökte få killen att definiera vad han menade med det uttrycket eftersom jag tyckte det kan beskriva väldigt mycket olika slags stilar etc., han stammade fram att han tyckte jag var knäpp etc. som inte visste vad "estet" stod för.


Frågade han om min Ralph Lauren skjorta samt svarta tajta jeans kombo fick han att sätta in mig i estet facket men han hade inget vettigt svar på något. Gick därifrån efter att killen hade vänt sitt högmod till en överdriven trevlighet och falska hjärtliga handslag. Fick då en jävla ölflaska slängandes efter mig som krossades precis jämte mitt huvud. Funderade inte mer på det utan gick snabbt därifrån, men sitter nu och klurar på om det var killen som såg mig som "estet" vad det nu står för, eller om det var någon annan jag hade något otalt med. Hmm kanske killen jag råkade hota med järnrör för någon vecka sen. Ledsen för det btw. Nej men vem tycker jag förtjänar att få en glasflaska sprängd i min skalle?


Jag tänkte ta tillfället i akt att träna som en galning för endorfinets skull dessa lediga dagar, plugga, samt söka efter kärleken avbildad sådan som verklig, för övrigt har alla vackra flickor brunnit upp.


Acnes utförsäljning

Igår var jag på acnes utförsäljning, köpte denna fina skinnjacka (Martin har den manliga varianten) På väg hem till tåget, gick det hål i bottnen på påsen och min sprillans nya jacka föll ner i en vattenpöl.

image193


RSS 2.0