FRA lagen kan dra åt helvete!

Det var ett skönt tåg som gick igenom Göteborg idag, uppåt 1000 pers. Eftersom en majoritet av befolkningen är emot lagen samt att riksdagen fullständigt misshandlade processen när den drevs igenom är jag något besviken över att vi inte var över 10000 pers, men det var ändå helt okey.


Salut Paris!

Om 9 timmar sitter jag och Amnda på ett tåg mot Köpenhamn, sedan vidare till  Hamburg  och därefter med natttåg till Paris! Förväntningarna är höga men vi borde inte bli besvikna. Bloggning ifrån Paris utlovas till 80% så länge vi hittar internet etc. 

Ge mig alla alla alla Paris tips ni har!!Have it/ J


Hultsfred

Hej jag har varit på hultsfred, det var jävligt bra!
Jag har varit i hela Sverige, det kändes som en kort dag alltihop. Simon kollade fel när bussen skulle gå så vi stod där med hundra kilo skit och undrade var allt folk var, vi fick ta ett tåg som började brinna, åka buss till Falköping vänta där på nått skruttet tåg, byta tåg, åka buss, lifta, och åka buss. Sen kom vi fram typ vid 10 onsdag kväll.

Blev full på lite öl, satte upp tältet och sen sov jag. Sen såg jag Pete, han var bäst. Sen var jag tvungen att sno lite pengar för att nån hade tagit all min mat. Segt det där med att inte kunna bli mätt. Jag måste nämligen alltid ha mycket mat.
Jag tänkte att jag skulle sova under RATM men sprang upp och såg den tillsammans med alla andra.

Jag sket ner mig, badade i den där sjön, fick massa rivsår utav naglar, diverse arr utav tänder. Kom ihåg det finns nog inget jag älskar som naglar somr river, riv!!!

Skulle väl vara när jeans blir snyggt sklitna isf. Jag har inte svoit på kanske 37 timmar, jag tycker det är jävligt intressant. Kan inte prata tänka eller nått, det här tog mig två timmar att skriva.

Betyg: 7/10.

Bäst: Rivsår, Snodd öl, Tzatsiki, Pete, Backstage, Cigg, och kaffet som dom sålde, det var nog det godaste jag har smakat.


Siesta

Idag har jag sprungit runt överallt, var på skolavslutning, bokat  tågbiljetter till paris, fixat ett pass. Tagit en sväng till rödakorset (eftersom ja inte fick åka med på bussen) och sen till mammas jobb för att lämna grejer. 

Och nu saknar jag festival lite, det är mycket roligade att vakna upp i ett tält varje morgon. Här kommer lite bilder:
 


På väg till Hässleholm i  minibussen

jag fångade en håkan ros!

Pernille och Cecilia

Line vid tältet


Amanda och Emmi

Vi dansade på nätterna

och sov i gräset på dagarna

Line


Juliaamanda sittdansadeNu ska jag springa till bussen för att se Timo spela i Kungsbacka. hejdå!


Trädgårdsfest

I Lördags var vi hemma hos Emma för att fira hennes födelsedag, det såg ut såhär:


Lilljan

och Line

hallon drinkar

och glasstårta


Sen blev det dans innan vi gick vidare till röda sten för att dansa lite till.

picknickfestivalen

Igår var det picknickfestivalen på Apslätten. Jag dansade sönder mina alldelas för stora skor med 39 graders feber. Nu ska jag till Örgryte på kalas och sedan blir det skoldisco på röda sten. jag tänker vara disco koala även fast temat är arobix (om jag inte minns fel)Student jippi

Imorgon tar jag studenten, det skall bli skoj. Eller jag har en väldigt konstig känsla vet inte alls vad jag skall känna. Under dagen har jag städat hela huset för att göra mamma glad, och valt ut lite fina kläder för morgondagen. Svettats har jag också gjort så imorogn har jag intorkade svettlökar på mina kläder. Tror jag skall byta om tre ggr för annars förstörs ju allt. Skall äta räkröremackor dricka lite champagne och sen gå till skolan, jenny är DJ kameraman, kakbagare och annat fint.


Jag vet att jag bara lägger upp vad jag har på mig, men lite annat kommer nog upp soon.


image413

image411


image412

I Hässleholm


Jag har varit i Hässleholm hela helgen, på siesta. Vi blev fotade av Ludvig, väldigt stiligt.


image402
image403
image404

image406
image407

image409


RSS 2.0