Hjärtslagen 60 till 120 så där baraGodnatt/J

Tårt kalas

Line fyllde 18 och hon var jätte glad för vi hade årdnat en överraskningsfest åt henne i trädgården. Jag har aldigt sett så många tårtor på en och samma gång.
fördelsedags barn

Coffe var fotograf, hunden ville vara med.

Paket öppning, en tavla!

och en bok!

Ibalnd händer det att jag får en fråga eller två i kommentarsfältet, då svarar jag oftast där. Men för alla er som inte riktigt fattat det och fortsätter fråga mig samma sak om och om igen, som tillexempel : var har du köppt ditt röd randiga linne? Nu fick jag frågan för kanske 10 gången, så alla som vill veta, linnet kommer från Marc Jacobs och det är 2hand så ni kan endå inte köpa det, suckers!!
.

Skridsko-skor och söndags pyssel

Det regnade som aldrig förr idag. Alla gömde sig under taken utom jag som hade bråttom till matten på biblioteket och jag var redan sen. Godispåsen sprack och fötterna vek sig (ni vet sådär det blir när man har på sig hörklackat och har lite för bråttom) på en sekund var jag genomblöt. När jag klev innanför dörren föll allt vatten ner på golvet i en pöl och städaren blängde lite surt på mig. En liten pojke sa  "Mamma hon åker skridskor i vattenpölen" jag brydde mig inte så mycket eftersom alla i man klass trodde att jag hade pjäxor på fötterna så var är då ett par skridskor i gämförelse.Jag kunde inte sova igår, så jag satt uppe och målade lite i stället. Tänkte att ni skulle få se, så varsegod.


At a strange side of town


Dröm då!

Håkan var bra, väldigt bra. Jag grät som ett litet barn. Sen åkte vi till underjorden som så många gånger förr. Dröm då! hette klubben. Hemskt fint.


line anna och joanna

line hade en leopard kamera

och julia hade nya byxor


Håkan och vi

När jag var tretton år köpte jag min första skiva, Håkan Hellström- känn ingen sorg för mig Göteborg. Eftersom det var den enda skiva jag hade så lyssnade jag inte på så mycket annat. Samma år gick jag på min första konsär tillsammans med Martin, Håkan spelade på Liseberg. Jag har väldigt många bilder från den här tiden, dock inte så många på datorn. Men här i i alla fall några:

Köa i timmar

jag fångade en ros
En fredag

Det var fredag, jag och Amanda åt indisk mat. Åkte till soliga örgryte, cyklade genom stan och tittade på kanske världens bästa film. Kan det bli bättre?


Julia jag och Emma
12345678910
Maskerad

Igår hade jag en väldigt liten fest, en maskerad. Med många blandade varelser. Prinsessor, ryssar och franska flickor.


En fransk Emma och en kulturnisseJag var prinsessa och emma var dektektiv

En cirkusdamVERKLIGHETSFLYKT
Jag är ledig idag, skriver i en bok. Sidans första ord är verklighetsflykt, längst ner står det dröm. Vill ni fylla i resten?


Paris vore fintEller hur?

Mareldoch jag tänkte nu dör jag
.

PussFredag, lördag

Fredag: Gick till skolan, drack katte på java. åkte vidare mot örgryte, mot Emma. Vid tio tog vi spårvagnen in mot stan och gick under jorden. Drack för mycket votka, smakade på en pojke och drömde om en annan. Jag var glad. Stannade till stängning och tog första morgon tåget hem. En bra kväll.

Solen gick upp när jag vandrade hem vid 8

I Lördags hade vi avskeds middag för Martin. drog på mig prinsess klänningen (som jag visar er imorogn) och åt god mat. Sen träffade jag vänner, satt i en trappuppgång, lyssnade på musik och tjatade.GODNATT!

Hej


Fucking krokslätt

Lägenheten som jenny talade om vistades jag också i en del.  Den här våren var väldigt fin, för det var då jag lixom vaknade upp ur någon slags dvala och gick ut och dansade överallt i Göteborg. Det var på tiden, visst jag hade varit ute i natten förut, men den här våren som enligt mig började precis i Januari och inte senare, var speciell på något vis. Den var lite som någon vacker sång. Man bara levde i nuet, man hamlade på konstiga efterfester och träffade människor som var sådär underbart vackra på alla sätt, oftast iaf.

En gång så hade jag och Simon en trevlig förfest i lägenheten, vi rökte inomhus, lagade pasta och tomatsås(vilket för övrigt var det enda man åt i lägenheten) och drack upp allt vin som fanns där. Jag var riktigt glad och laddad inför kvällen just för att nu skulle vi styra upp den där fantastiska efterfesten med 50 eferfest sugna rackare. Efter en lång förfest åkte vi in mot stan och natten var snabbt över oss tills Svanen stängde och klockan var 3.
Jag hade gett min nyckel till Simon för att han är bra på att hålla koll på saker. Vilket jag inte är för jag hade redan dansat bort två mobiler den där våren. Därför kunde jag inte ringa honom. Jag fick iaf ihop ett stort gäng på 20 pers som alla satte sig i taxis och körde bort till krokslätt. Vi springer fram över DJ drunk gräsmattan och ramlar in i korridoren. Då slår det mig att Simon har nyckeln och jag inte kan komma in, lixom alla som jag dragit med mig.

Simon var hemma och bet nått weekday biträde..


Skor

Jag var med i GP:s två dagar för ett tag sedan, i ett rapotage om second hand som fotades i mitt rum. Det såg ut såhär ungefär:


DJ DRUNK

I våras lånade jag en lägenhet i Krokslätt. Amanda och jag flyttade in. Martin fick vara med han med, tills han stal allt vin. På vardagarna satt vii den lilla blåa soffan, lyssnade på massvis av musik och räknade matte. Det enda vi åt den här månaden var pasta med tomatsås, om jag hade tur lagade amanda något lite godare. På helgerna kom våra vänner över för att dansa med oss. Det slutade med att sängen gick sönder och vi blev utslängda. jag skulle nog säga att det var en av de bästa månaderna hittills, som en stor fest.Så här såg det ut, gult


Håkan disco

det fanns ingen gaderob, så vi slängde våra kläder lite här och där

DJ DRUNK

line och julia

Parkhäng

I dag är dagen utan morgon

Bilder från cornelias 18-års dag. Vi var på Luddes, tycker ni ska gå dig.

Idag fick jag ett litet paket, eller jag vet inte om man kan kalla det så. Julia spelade i alla fall den här för mig.

Ta med sig

De här skorna ska jag ta med mig.

Höst

Jag älskar hösten!

Lyssnar på det här idag:
http://www.myspace.com/majagodicke

Ny tid helt nytt liv
Det här är nog den vackraste dagen, jag gillar att ha på mig halsduk inomhus. Det här känns för övrigt lite som natten när man var liten och alla var fuulla men man satt hemma och hade det trist på sitt rum. hela världen festar i natt, men det gör inte så mycket jag har bestämt mig för att vara nykterrist ett litet tag. Och än så länge har det kännts väldigt bra. även om man suktar efter en öl och dans så nej det är mysigt hemma, Ikväll, men snart så. Ja kanske försvinner ut ändå..... Eller nej jag har lovat mig att vara hemma. Får väl bjuda hit någon.

Någon som vill komma? Vill hångla etc.

Lyssnar på det här idag:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=359962166

PsychedelicIkväll köper jag flygbiljetter till London och lyssnar på det här och det här!

.

RSS 2.0