Endorfin

Jag mår jävligt bra för tillfället. jag älskar endorfin, verkligen älskar det.

BTW vårat internet är sönder förtillfället, eller inte helt sönder, men det är segast i världen så man kan inte gör aett skit på datorn.

164927-166mmmmm

Julklappar

Detta var mina bästa julklappar. Denna fina katttröja ifrån velour fick jag av Martin.


image161

Sedan fick jag detta också, ett par strumpbyxor ifrån Velour en handväska áv far, samt en pälskrage av min mormor.

image162

Nu vill jag ha snö!

Juldagen


Träffade en söt tjej ute igår på ett sunkigt svenne hak utanför GBG. Hon frågar hur gammal jag är. jag är ärlig och säger 18. "du är för ung för mig blabbla"
Förstår först och främst inte hur tjejer resonerar när de tänker så, vill de inte ha en ung och fräsch pojke? Måste jag vara 25 ha ännu mer hår på bröstet och grym erfarenhet.

Hon gav sitt nr till mig, så jag gav mig inte och skickade ett sms. Så kom hon helt plötsligt tillbaka efter att ha flytt in i vimlet och kysste mig jävligt hårt i läppen, den tog rätt mycket stryk. Har ont som fan i den idag.
Men så släpper hon mig ur sitt grepp och springer iväg Jag förstår inte grejen med tjejer som retar en, ger en kyss så att man håller på å dö av kåthet och sedan kilar iväg, för att komma tillbaka nån halvtimma senare, och sedan försvinna i omgångar. Visst det funkar jävligt bra, jag är ju helt galen i henne idag.  

Saken är bara den att hon gick hem med en kille med stjärnor på jeansen och allmänt ful skejtar stil igår , inte för jag vet vad de gjorde men ush. Jag var väl bara en i mängden, men hon var så fin.

Sov sedan i en killes garage. Gick upp vid 10 tiden och gick ut på gatan med rufsigt hår och skjortan illasittandes. Sätter upp lite klistermärken för att få tiden att gå. Då kommer det förbi en anabolsteorid kille, solariebärnd hy rakad skalle etc. Han säger;
"vad satte du upp där?"
"öh jag brukar inte sätta upp sånt.."
"Nähä gör inte det igen då!"
Sen spände han ögonen i mig och köre iväg så att gummin brändes. Tajta svarta jeans är inte populära.

Nu skall jag äta så att ruset försvinner.


image160

Önskelista

Av Hedi önskar jag mig dessa söta pojkar.


image146

image147

image148

image149


image150

image151

image152

image153

image154

image155

image156

image157

image158

God jul!

I found the right placeIngen vidare video men jävligt bra låt.

Godnatt/ Jenny

Fuck the swedes sneakers

I helgen dansade jag på ett Svenne-hak. Alla svennar hade smutsiga fula sneakers som skitade ner mina skor fullständigt.

Alldeles nya, såg ut som jag hade använt dem i ett år när jag kom hem. Får skylla mig själv, inte något vidare med ljust skinn på vintern. Skall köpa ett par vita Converse som jag kan ha på konserter och utgångar där det går vilt till.


Men det känns hårt att se dem lätt förstörda, ungefär som när ens favoritleksak gick sönder som liten. Som när en stor jävla traktor körde över min leksakstraktor. Eller som när någon snorunge som hette Freddie på mitt dagis spolade ner min favoritnalle.

Jag gav sedan igen med ett par nerspolningar av alla nallar ungen hade med sig under resten av dagisperioden. Jag fick på så sätt tillbaka en viss del av min nalle eller iaf visade jag den min respekt genom att hämnas på dess förgörare, varje gång den stackaren lipade efter sin nya nalle. Tillslut förbjöds att barnen hade med sina egna nallar till dagiset.


Nu är då frågan hur jag skall ge igen på svennarna som inte kan trampa rätt med sina smutsiga sneakers?
Jag skulle kunna köpa ett par enorma kängor typ DR Martins och trampa tillbaka hårt som fan. Så att även deras sneakers blir förstörda. Problemet är väl att de inte lär bry sig ett skit om de har en fläck här och där..

Har ägnat kvällen åt att försöka rädda det som räddas kan av mina söndertrampade skor. Jag lyckades helt okey efter en timmes polering. Nu skiner de rätt bra. Ser ut som jag använt dem under hösten och det får väl kompensera att jag bara låtit dem stå i garderoben och damma hela tiden, nu är det ungefär som om de har blivit använda varje dag istället. Kanske är slitningen till och med snygg.


image143
Ätbara bär jag lovar.


Manus skriveri

Håller på och planerar lite inför en film jag skall göra. Så här tänkte jag att den skulle börja ungefär:


Scenen börjar med att En kille ligger med kläder på i en säng i ett smutsigt rum. Spriflaskor omger honom och en hel del fimpar. Han vaknar ut av att en stor vuxen skäggig typ kommer in och skrämmer skiten ut honom.

-Upp med dig din tattare!

Tjockisen skriker elaka saker och är upprörd över att killen snott pengar

-  Du tattar 500 kr ur min jacka, din jävla tattare, det är inte första gången och du är redan skyldig mig 1200, 800 för hyran och resten för kocksen jag sålde till dig.

Killen bara tittar förvirrat på tjockisen. Sätter sig upp. Tar en cigg ur innefickan och tänder den.

- Nu tar du det lilla lugna här, kan jag bara få ta en kopp kaffe och ta på mig, ska fixa kocks idag, du får en näsa extra så är vi kvitt.

- Skojar du med mig ditt oduglige fanskap? Jag vill inte ha nått jävla kocks, jag har ett jobb att sköta till skillnad ifrån dig. Jag försörjer dig inte mer. Ut med dig!

Tjockisen fimpar ciggen och tämligen brutalt sliter ut killen ur sängen. Han skriker. Brutalt. Lägger han på axel. öppnar dörren, tar en halvtom ölburk, häller över och djuriskt sparkar ut killen.

Snälla låt mig komma in var skall jag sova? Bankar på dörren. Den öpnnas. Jag sa att jag aldrig mer vill se dig här, och du skall betala dina 2000 till mig senast om tre dagar.

Blablbalabla svarar killen tyket.

Johan ser rött. Går fram slår till killen och släpar ut mig ur trappgången. Kom aldrig tillbaka hit om det inte är för att betala mig ditt kräk. Slänger killeni en buske. Slår igen dörren.


Bilder ifårn gbg, killen har ingenstans att sova, Nordstan nästa. Kanske skall ha en scen där killen försöker sno något på tex HM. Utslängd därifrån.


Killen ser helt förstörd ut. Släpar sig uppå ur busken och går iväg. Scen ifrån ovan ser rockaren gå. Scen framför killen Han går rätt snabbt.

Bilder ifrån Gbg. Tidigt morgon.Låter det som nått att satsa på?

Jag i Somras:


image142

Filippa K kofta

Velour tisha

Acne

Tretorn pimsoles

Och någon hemsk kasse som pajar hela bilden

Sov gott gott folk!


One Night In December

Här är några bilder från i fredags då jag och amanda var på fängelset och dansade oss svettiga till Kristian Anttila.

image140

image136
jag och Emma

image137
Emma och Jag


image138
Amandas rygg

image139

Anttila var grym i en Burburry skinnjacka ifrån någon engelskt landsbyggds marknad och Dior jeans 


I feel the hate of travelling all to long to nothing important

Igår var jag på stan hela dagen för att spana in julklappar. Jag misslyckades rätt bra, hittade ingetting jag kunde tänka mig köpa. Jag vill att det som jag ger verkligen skall ha en baktanke. Även om jag inte råkar veta vad min pappa önskar sig, kan jag inte tänka så. Jag har tagit mig i kragen och tänkt att jag allt skall filtrera fram precis vad gubben önskar sig. Trots att det inte är speciellt dyrt. Något han inte ens skänkt en tanke men som när han öppnar paketet om några dagar inser att "det var ju precis det där jag önskade mig"

På kvällen gick jag ut och firade en tjej som fyllde 18. Först var vi at her place och drack lite vin i plastmuggar för att sedan kila in till stan för lite dans. Det var inget vidare skoj. Jag hann som tur med kvart i 2 bussen men råkade hoppa av vid fel place så jag fick gå nån extra kilometer. När jag kom hem vid 3 tiden satte jag i mig en stor middag jag skulle ätit vid sju tiden egentligen. Jag somnande gott men drömnde inget ballt.

image130

image129


Acne kofta
Sh skjorta
April 77
Acne skor
Och en polkagris ifrån hagas julmarknad

Like Dreamers Do

image126
image127

T-shirt: Velour
jeans: Acne
Skor: Ask

This is live from prison

Nu är jag och Amanda på fängelset(nära iaf) i GBG och ser på ett rockband.


image124Godkväll gott folk! Roa nu er i natten.

I´m still with you, in your life like a sun

image123

Verkar som allt börjar eller tar slut på stora högtider för mig. Det är väl rätt fint.


Bilden är ifrån den 23;e Juni.


"Känner en bra morgonkänsla. Jag är kär och typ tillsammans med en perfekt flicka och skall idag till London"


We are the only on of our kind

Lucia firades på ett vanligt svenskt vis. Förutom att jag åt säkert 40 pepparkakor när en av mina lärare böjd oss. Han var väldigt snäll och hade köpt två burkar enbart till min klass. Luciatåget var bra förutom att det såg ut som att vissa skulle somna, också tyckte jag att de sjöng lite för lågt. Ta i för tusan!


image121

image122Lyle scott kofta
SH linne
Filippa K shorts
Hm strump
SH kängor

Fat eyebrows is how i like it

PHOTO HEDI


image118

image113

image114

image115

image116

image117

image119


image120

Its just like she is in an another world

Vissa nätter kan jag inte somna. Den här är en sådan. Jag gick och lade mig vid 12, sedan dess har jag mest legat och vridit mina svettiga fötter mot varandra samt pillat bort ett och annat könshår, samtidigt som jag då och då har satt på och av TV:n för att kolla på en dokumentär om Nazityskland. Rätt segt, även om jag tycker att det är jävligt intressant.


Jag har drömt lite också. Jag har drömt om de där rockarna som vakterna som vaktar slottet i London har på sig. Det är så grymma, har tyckt det enda sen jag såg den här videon:
Synd bara att en del efterblivna skulle tro man försöker leka cirkusdirektör om man har på sig en sådan. Synd också att jag aldrig lär hitta en om jag inte speciell beställer en ifrån Londons monarki eller liknande.

Fann dock att Dior Homme hade gjort en liknande jacka men med ett lite mer enkel framtoning. Dock är den franskinspirerad ifrån napoleon tiden. Och jag vill ju ha en ifrån London och inget annat. Dessutom kostar Dior jackan över 30000 så det kan jag glömma.


image110

Jocke Berg lirar med den Btw:
image112


Nu skall jag sova, eller glida mina fötter mot varandra, eller rycka något könshår, eller typ gå ut och springa.


Carry on up the night dream

Det finns många som säger att tjusningen med att drömma är att just drömma. Att för kanske bara en sekund kunna uppleva något man aldrig kommer att få uppleva men som trots det är så vackert och euforiskt och tillräckligt nära en själv i och med drömmen att det för en sekund känns tillräckligt verkligt för att sprida en varm och glad känsla i hela kroppen.


En dröm som aldrig går att uppnå, Men en dröm som för en sekund ger en lycka och glädje svår att beskriva Människor är lika och alla som lyssnar på mig nu lär känna igen känslan. En föreställning som kan hjälpa en att leva i nuet, ibland tack vare andra hjälpmedel som film och musik.

Många gånger är dessa drömmar mer lättsamma sådana såsom en dröm om att få dansa hela natten när man hör en skön låt, eller en dröm om någon speciell,  en doft av en flicka/pojke som bara är en illusion.

"Visst finns det mån och mening med vår färd med det är vägen dit som är mödan värd" sa en gång Karin Boye.
Njut av stunden ta drömmen till hjälp.

Häromdagen drömde jag att jag stod på en strand. Framför mig tornade ett stort slott upp sig. Tankarna under drömmen förklarade för mig att jag var någonstans längs Skottlands kust. Slottet omringade en lite sjö, eller var det ett hav? Jag stod iaf där på stranden och förunnades över slottets vackra torn och fönster. Jag tod ett steg framåt och kände på vattnet för att se om jag verkligen upplevde det hela på riktigt. Jag kände det kalla vattnet omge mina fingrar, det var på riktigt. Här kunde jag sitta på stranden i timmar och bara njuta av min syn, utan att veta var jag var eller vad det hela betyder eller hur länge det skulle vara. Det var bara jag min kropp mina sinnen och det där slottet, kanske för alltidimage107


image109


Fått någon julkänsla?

Jag har inte fått mycket till julkänsla, men fick lite nu när jag såg den här:Nu skall jag äta en god fredagsmiddag med familjen det blir scampi(stora räkor) med någon pasta indränkt i olivolja. Kanske inte låter så gott, men det är det.

Ser så höstigt ut

Det är fredag och ikväll innebär det biobesök. Vet inte vilken film jag skall se, har ni nått tips?
image104

image106

RL tröja
April 77
Acne kängor

Ha en bra dag!

Moon River

Audrey hepburn visar vägen med världens sötaste ansikte och kläder så vackra att man vill äta upp dem. Kan jag vara dig?Godnatt dröm sött /Jenny

Överreklamerat inflytande

Idag fick jag höra utav en vän att jag var en "Pete Doherthy wannabee", samt att denne "verkligen inte kunde kallas för en stillikon". Log lite för mig själv och tänkte inte mer på det förrän jag utav en slump kom i på King Magazines hemsida. Där en viss Marcus Dunberg blev intervjuad inför sitt nya jobb som bloggare på tidningens nätrupplaga.

Finner då följande citat ifrån mannen

"Jag kommer aldrig någonsin använda det fullkomligt vidriga ordet "fashionista". Jag kommer aldrig skriva om isolerade trender som att "i höst är sammet stort". Och jag kommer aldrig skriva att Pete Doherty är en stilikon."


Inte jag heller tror jag btw. Kommer dock ta kort på mig själv(det vill inte Dunberg göra, han skäms så)


Killen som kallade mig "Pete Doherthy wannabe" kommer inte på sina republiker själv, han måste koppa dem rätt av ifrån Dunberg. Han fick väl helt enkelt tanken efter att ha läst artikeln att Pete Doherthy "är en jävla tönt som alla tycker är cool för att han knarkar, ja just det Martin ser ut lite som han, skall fan använda Dunbergs citat för att sätta dit honom"

Roligt då att jag inte sagt ett ord om Pete till killen och själv inte tagit några vidare influenser ifrån honom, men säger den här grabben att jag är en wannbe borde de finnas några likheter, får väl ta det som en komplimang trots att den var koppat rakt av.


Inte första gången killen koppar rakt av ifrån sin Stilbibel(KING DVS)

I våras satt jag och åt då han helt plötsligt sätter igång med:

- "Martin du skulle passa jävligt bra i Tom Fords stil, du vet uppknäppt vit skjorta och svart kostym"

Jag kände igen namnet Tom Ford(tydligen måste man kunna alla coola modesnubbars namn om man är en riktig man, också måste man läsa KING) men jag kunde inte säga rakt ut att jag visste vem mannen var så jag svarade med ett frågande utryck. Får då svaret:

-  " Vet du inte vem Tom Ford är?! Och du skall kunna något om mode? (Har jag sagt att jag skall kunna något om "mode" frågar jag mig nu efteråt?) forts citat - Hahaha du kan ju ingenting!"


Kommer sedan hem och läser det senaste numret ifrån killens stilbibel (KING). Då finner jag ett stort uppslag om Tom Ford och hans stil etc. "Du vet vita skjorta, brösthår och svarta kostymer" Ännu en kopiering rakt av. Tvivlar på att killen visste vem den store Tom Ford var innan han läste sitt Maj nummer ut av KING.


Kom på något själv någon gång!

image102

image103
Jävla wannabee


Psyk pics

Såg ut så här denna råa dag:

image100


image101

SH jacka
SH väska
Hm handskar
Acne jeans

Godkväll.

Min katt suger på svansen

Skulle gått upp vid halv 8, men så vaknade jag nu med avstängd klocka. Känner för att sova hela dagen med min katt i sängen men måste iväg till skolan. Tänkte ta en buss om 20 min(tar en kvart till bussen) så nu har jag fem min på mig att klä mig etc. Det löser sig på något sätt jag får nog lifta in.


image99

image98


SH kavaj
Velour tisha
CM jeans
Acne boots

Hejsvej

EDIT:

Tänker inte lifta eller springa till bussen, det är slut med det nu. Istället tänker jag ta nästa om en timma och äta en god frukost.

För övrigt hade vi mitt favoritämne historia som enda sedan jag var en liten pojke och sprang runt i riddarrustning fascinerat mig. Då är det synd att läraren håller på att ta kål på mitt intresse. Hon är en syrlig ointresserad kvinnosaksanhängare som mest står och pratar strunt om hur man skall ta hänsyn till de skillnader som fanns förr i tiden mellan män och kvinnor.

Visst att det kan vara okey att man en gång tar hänsyn till de stora skillnaderna mellan könen men när ämnet historia mest börjar likna ett eget ämne som borde heta "skillnaderna mellan män och kvinnor historiskt sätt" ja då har det gått lite fel.

Nej jag vill läsa om stora ärofyllda slag där tusentals stolta män offrade sina liv för sina länder. Jag vill läsa om kungar och riken med kultur och historia ofta mer utvecklad en dagens.


Låtsas att det snöar

GE MIG SNÖ!


image95

image96image97


Escada kofta
Strumpbyxor Ullared (hahahahahahah de finns på HM för 80 fick dem för 30 typ)
Acne skor

So lonely was the ballad

Hann knappt sätta i mig min frukost innan Jenny kom hem så vi gick ut och fotade morgondagens kläder:
image92

image93

image94


Acne rock
Acne tröja
Sh skjorta
Acne jeans
Raf Simons Sneakers

Nu skall jag ut och springa är det tänkt, tänkte sno Jennys Ipod(min egna har jag tappat på bussen) hoppas hon inte märker något. Tjao

Drink your gin and tonica


image90


image87


image88

image89


Hm jacka
Gant Piké
Filippa K brallor
Filippa K skor
Pärl väska myrorna

Jag heter Jenny btw, är Martins syster. Jag är inte ledig idag, men började rätt sent så vi hann ta dessa pics. Längtar tills jag slutat så jag kan sätta i mig lite Lussebullar som jag bakade igår.

Last of the small town hooligans

image84

image85

image86

Velour trench
Halsduk som min syster har stickat
Velour kofta
Hm skjorta
Mex brallor(insydda)
Acne kängor

Nu skall jag äta frukost, tänkte koka ungefär 10 ägg och läsa exakt allt i tidningen.
Har min lediga dag i dag love it. Min syster langar outfit later. Tjao

Greatest birthday ever

Kom precis hem ifrån Öis-gården Örgrytes hem där jag firat 120 års dagen. Jag drack väl 6-7 kopparkaffe mest för att ha något att göra samt åt en del tårta och kakor. Blev lite oroad över att de flesta på placet var i åldern 60+ och funderade på om när de alla är döda om 20 år, vilka som då skall ta över klubben och styra den. Det var iaf en hel del människor på plats och de flesta fick stå upp i den lilla lokalen, Skulle uppskatta mängden besökare till uppåt 700 pers.

Harald Treutiger höll i tillställningen och diverse ÖIS-profiler blev intervjuade.

Jag hade en väldans respekt ifrån de äldre öisarna som klappade mig på axeln som om jag vore deras son. De är väl glada för en yngre generation, ser framemot att leda Örgryte mot framgång om sisådär en 50 år. Frågan är dock om de vore lika positiva gentemot mig om de visste hur vild jag var på läktaren(ses tydligen som en huligan ut av de flesta svensson-människor, vilket jag naturligtvis dock inte räknar mig själv som)

Det var riktigt trevligt iaf, och jag fick nästan lite julkänsla. Det kändes som om vi alla öisare där uppe i den röda stugan (Öisgården) var en enda stor familj som firade något stort i stil med julafton.


I väntan på nya pics lägger jag upp en sommar outfit:
image82

image83

Allt är ifrån SH, tyck att jag är en äcklig man.Örgryte brinner som aldrig förr

Jaaaaa lyckan är totalt så här på måndagskvällen. Har gått runt och mått allmänt dåligt idag men nu är jag gladare än någonsin. Imorgon fyller Örgryte IS klubben i mitt hjärta 120 år, och idag fick klubben en tidig födelsedagspresent. 25 miljoner skänks utav diverse sponsoer, ja är otroligt lycklig. nu skall vi tillbaka till allsvenskan, och Allbäck skall hem!

Örgryte har rest sig vi skall tillbaka!

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=128&a=386619

image81
Örgryte brinner starkare än på väldigt länge

This really grinds my gear

Jag kokar av ilska. Har aldrig stört mig så mycket på något levande. Jag är beredd att döda!
Jävla hundjävel! Fan skall slita jycken i stycken.
Var på efterfest i Gottskär riktigt nära där jag bor, älskar när det är nått chill nära här, eftersom jag bor 20 min ifrån civilisationen är det inte ofta. Inte för att det var nått drag men snodde lite mackor i kylen och tog det lugtn. Tar det även lugnt på väg hem, men så går jag förbi Svin-Olles hus (han är rik på att sälja svinkött, det mesta svart) Då helt plötsligt anfaller hans jävla hund mig, det är inte första gången. Den har anfallit mig säkert 10 ggr, men det här var nog det värsta. En gång bet hundjäveln min vän Ludvig och nu var det min tur.

Jag går lugnt och sansat förbi Svin-Olles hus då jag hör hunden skälla, så kommer den runt krönet och springer med sin öppna käft mot mig, jag flyr för mitt liv men hunden är snabb och kommer ikapp mig. Jag flyr upop på ett berg och inser att enda sättet att klara mig är att anfalla, jag sparkar till, missar och hunden som biter mig i låret! Jag skriker och sparklar hunden som släpper och horan till ägare ropar på den. Jag tar en pinne och går mot dess hus medan jag hotar med diverse ting och allmänt hatar hussen. Som stänger dörren och iggar mig.

Jag kokar av ilska, har ont i låret och min jeans tog stryk lixom mina boots när jag sprang iväg ifrån jycken. Imorron skall jag gå förbi och kräva hundens död eller tvångsomtagande iaf.Godnatt!

image91

Panic at the streets

Offentligt snusk. Klarar det inte längre. Varför skall folk som råkar vara kära hela tiden hålla på och hångla och åla sig överdrivet mycket offentligt? Ser detta varje dag i min skola, samma par som sitter helt öppet i cafeterian och inte ens yttrar ett ord till varandra, de bara sitter där med sina sminkade läppar och finniga fejs och hånglar sönder varandra mitt bland civiliserat folk. Vad är grejen?

Någon romantikknarkande tvåsamhetsanhängare skulle väl invända med att de måste få visa sin kärlek, skall de låtsas som den inte existerar offentligt?

Ja, de skall de! Bara för att man är kär i någon måste man inte sitta och hångla som någon filmstjärna helt öppet i cafeterior och korridorer. Det kan nästan ses som ett tecken på osäkerhet att inte kunna låta bli, som om man var tvungen att ständigt bekräfta att det är ett kärleksfullt och passionerat förhållande man befinner sig i.


Men varför är det äckligt då? 1)För att folk som hånglar offentligt aldrig är snygga, 2) Dessa sexuella akter kommer inte i närheten utav de estetiskt tilltalande vi får se på filmer när Cameron Diaz eller någon liknande lägger benen över någon söt tonårspojke, någon njutning överförs verkligen inte till betraktaren.


Man kan väl lägga sig i sängen hemma och samla liggsår istället. Rulla runt och förstöra hyn efter timmar av hångel. Inte skall jag behöva se feta Bert och Stina sitta och stöna och smeka låren mot varandra när jag avnjuter en negerboll eller kaffe och försöker koncentrera mig på vettigt skolarbete eller någon intressant diskussion.

Det finns just nu ett par på min skola som är extra noga med att visa sin kärlek för resten utav folket. Båda två har  grått hår(i stort sett) spike/hockyfrilla, och tjejen är lönnfett med ihåliga ögon, och det gör inte saken bättre att killen kör på Goosejacka. Jag trodde jag skulle slippa se detta offentliga snuskeri efter att skolans nr 1 hånglare gick ut förra året och lämnade hans lilla Pärnbert ifred, men ack den nya generationen är än värre.

Skall gå fram och be dem sluta nästa gång, eller åtminstone gå in på toaletten trots att folk kissar i handfaten.

image80
När man kommer hem sent en kväll kan det vara kul att fota sig själv


I can only feel the pleasure for just almust a seccond

Skrolla snabbt så blir det en film.
image76image78image79
image77

Sh jacka
Paul SMith tröja
Hm skjorta
Acne
Raf Simons sneakers


RSS 2.0