I ett år på högstadiet

image289

Jag och Martin var på Håkans skivsingnering idag. Jag smet föra alla poppare i kön och ställde mig nästan längst fram. egenteligen hade jag ingen lust att be om en autograf när det finns så mycket annat jag vill säga till Håkan. han log och sa
-Hej!
-Hej!
-Oj, viljen fin jacka du har, och tjusig blus med. En sån där hatt hade jag alltid på mig på högstadiet i ett helt år.

Sen tog vi en öl-fika. Det var kul tills vädern gjorde gänget stumma. Men säg nått då!

När det är natt och kallt

image288
tack pontan

Då är jag vaken som bäst.

Det snöar men vem fan bryr sig

Jag gillar snö. Har åkt pulka idag och gått lite i snön. Sen var det någon som skrämde vettet ifrån mig när jag skulle hämta "det är så jag säger det" en stor snöboll träffade rutan. Så jag hämtade baseboll träet och gick ut på balkongen. De tvar ingen där, jävligt skumt, men imorgon skall jag följa spåren i snön till vem vet inte jag.

image284
Åt nyss lite infrysta hallon, gott

image285

image286
Acne rock
SH kavaj
SH skjorta
Rl skärp
Acne jeans
Acne skor

godnatt, och brinn upp STHM.

Ensam hemma

image280

image281

image283

I förrgår  var jag ensam i mitt hus. Det var nog första gången någonsin som det här stora huset har kännts som mitt. Jag gick runt naken, fes högt och åt mat i alla rum. Jag sov i mina föräldras rum och drack whisky i vardagsrummet.
Sen nästa dag åkte jag till Copenhagen vid 07: 00 tiden, missade den förbannade bussen och fick lifta till gbg för att komma till bussen. Kom hem till staden vid 23:30 och kom på att jag bara måste se Almedal på storan. Så jag gick dit själv, smet förbi kön och kom precis i tid till första låten. Det borde vara segt att vara ute sådär helt själv, men jag hade väldigt roligt faktiskt.
Nu skall jag äta middag med familjevänner, kan tycka att det är segt med sånt ibland men det blir säkert trevligt.

Have it!

Godkväll whyred andgrey?

image279

Rött och grått går bra ihop har jag sagt till Martin, han tackar.

Kom gryning

Jag har sålt aktier idag. Så imorgon skall jag köpa massa saker.

image278
Hedi Slimane tog den här bilden

Jag kollar fotboll hela dagen

Igår var jag ute en snabbis. Det var inte alls tänkt så men alla mina vänner skulle ut så då kunde jag inte hoppa det. Jag kom ut i staden och hade en ganska trevlig kväll där jag snodde kanske 5 öl. Så är det när man inte har en krona. För övrigt är jag ganska trött efter en lång vecka som jag har varit i skolan ifrån 10 till 20 varje dag och arbetat med mitt projektarbete. Jag gör en dokumentär film om min vandrig till borås. Hemskt segt.

Tänkte att jag skulle ha en outfit bild ifårn förut när jag köpte popcorn på Gottskärs livs:

image276

image277

Acne skinnjacka
paul Smith skjorta SH
April 77 jeans
Acne kängor

Hejdå.

Jag syr en klänning

Jag håller på och gör en rosa klänning. Jag tycker den blir ganska bra.

image275

Jag smeker mitt bröst.

Bra minne

Fy för dessa idioter asså. Jag vill döda men ändå inte, men vad kan man göra. Jag äter honungsmackor och försöker leva utan högstadiedidoter. Trodde till och med dom hade glömt bort, men icke. Slåss är det ändå dom kan!


image274

Det är gött att prata med Paris

image273

Ring mig mer, jag vill prata om franska pojkar och sånt. Min näst intill syster har hört av sig, hon kan ju ringa gratis kom jag på. Parisare har älskare kors och tvärs, jag tycker det låter rätt gött. Men det tycker inte hon, eller det går till viss överdrift när en gift man raggar på 20 åringar. Men annars så låter det inte helt fel att ha älskare kors och tvärs.

Lång natt

image272

Kirstin fucking Dust och Jenny har det ballt inatt. Jävlar vad arg min mor är. Jenny har fejkat en männsika i sängen, massa kuddar och så. Det funkade inte så bra, brevet på köksbordet gjorde dem misstänksamma. Det är inte så ofta man fjäskar med "jag älskar er, stör mig inte jag sover har sovmorgon men går och lägger mig åtta iaf!"

Du väckte mig med din telefon

Tjock brun lugg. Brun skinnjacka. Blommig klänning, svarta strumpbyxor, högklackade lackskor. Skelögd. Eller jag kunde inte se dina ögon i alla fall. Jag kan fan aldrig se dom. Men varm blev jag.

image271


Love boat

Jag har haft några av de finaste dagarna i hela mitt liv! Jag och Julia har varit på rymmen i Stockholm. Druckit rödvin, kysst pojkar och dansat med Sandra, mmmm vilken tjej!
Vi har sovit lite här och där och ranglat hem tidigt på morgonen. Nu sitter jag här i Göteborg och vill bara tillbaks, det finns så mycket vi inte hann göra! Jag hade en sån ångest på tåget hem, jag ville bara hoppa av och ta första bästa tåg tillbaka.
Ikväll vill jag inte ha något annat än sjömanshattar och mjöliga mustascher istället får jag arga mammor och pappor.

image264

image265

image266

image267
jag fick en fin tatuering
image268
Vinden fick en sandra tatuering
image269

image270


Neon färgat våld

image262

Igår glömde jag allt. Jag glömde legg, pengar och mitt förstånd. Men jag kom undan rätt bra ändå. Fick en grattis korv, lift, samt en jävla massa kallt regn.  Min syster lever i paradiset i Stockholm.

Nu skall jag snart ut och tälta, skall vandra ifrån Fjärås skogar till Borås, det är 8 mil. Skall gå igenom skogen. Det kommer ta tre dagar har jag räknat ut. Kul skall det bli iaf, tänk er att gå där tillsammans med två vänner och titta upp på stjärnorna. Grilla korv på riktigt under granriset, samt vakna upp i dimma och till fågelkvitter. MMM.

Solen sken inatt

Solen sken inatt. Jag vaknade upp i Örgryte, gick ut på gatorna och insåg hur vackra dom var. Allt såg annorlunda ut. Jag frågade om vilken buss jag skulle ta och folk var trevliga som i NYC. Jag gick ner mot staden, såg allt ifrån en annan vinkel, det var som att jag vaknade upp ifrån en lång sömn, och såg allt som jag inte brukade se. Jag möttes av en söt flicka som kom cyklandes, hon log mot mig.

Jag möttes utav fler vackra flickor på tåget, för att inte tala om på Kungsbackas station som brukar kantas utav rökandes nyss myndiga tjejer ifrån förorten. Jag satte mig på bussen, såg Onsala.

Kom plötsligt på hur vackert det gråa havet var, hur fint folk pratade runt omkring mig. Jag såg fler vackra flickor, dom log mot mig. Jag hörde ett par prata engelska, jag ville också göra det. Bakom mig satt en mor som skrattade och pratade hur högt som helst i telefon, jag kunde inte komma på om jag ogillade henne eller gillade henne.

Jag såg en tjej som inte brukar vara vacker, hon hade köpt en second hand väska, den var rätt snygg den med, hon blev vacker.

Jag gick av, jag såg ett hus som jag gått förbi 1000 ggr utan att lägga märke till, jag tänkte "vad fint det är"

Jag såg en ung mamma hämta posten, jag tänkte att hon var lika bra klädd som NYC bor, tänkte att hon var snygg, undra om hon är ensam.

image260

image261


Hej snart skiner solen för mycket

image255
Oh no paparazzi!

image256

image257

image259
Glada!

Det var en fin kväll igår. Med tårar, återfunna vänner, billig öl, svett och gröna soffor.

RSS 2.0