Av ritad

Idag har jag varit på barista utbildning och på cafet satt det en konsnär idag som drack massa kaffe och när han gick hade han målat en teckning av mig! Så himla cool gubbe, han var ca 60 år och jätte stilig i hatt och kavaj.
/Jenny

Gabriel


Senapsgult

Jacka: 2hand
skor: 2hand
Väska: har jag utav Martin
/ Jenny

Cashen bara rullar in

Idag fick jag mitt nya objektiv!! Så jävla gött är det! Hade tyvärr inte med min postlapp när jag skulle hämta ut det idag, men jag klättrade över kassan på Lollipop och hittade mitt paket bland hundra andra. Det är ett 24-70 1:2.8 USM jag har köpt ifrån canon. Can´t wait to use it. Här är iaf första bilden:




Säljer för övrigt följande jacka:



Helt i fårskinn. Acne och resten av sveriges stora modemärken har gjort liknande grejer och då får du betala 5000 SEK om inte mer, till mig betalar du bara 500 SEK och får denna helt unika fantastiskt varma och heta jacka! Den är uppsydd i Indien i st 48-50. Skriv er mejl adress i kommentarsfältet vid intresse!

/Martin

Om att skaffa jobb och lägenhet i Berlin

Jag får många frågor angående hur man skaffar jobb och lägenhet i Berlin så jag tänkte göra en lite guide.

1. Skaffa jobb:

Först så måste man gå och registrera sig i Tyskland, på en adress och att man ska arbeta här. Då går man till burgeramt, det finns en i varje stadsdel, så du går dit du tillhör. Det är inte så krångligt som det låter, du får två formulär som du fyller i, det ända krångliga är att allt är på Tyska. Det tar en timma ungefär, sen är det klart.
Sen är det bara att ge sig ut att leta jobb, det bästa är att fråga runt, prata med mycket människor och sälja in sig själv. Har man tur kan man hitta jobb via den där sidan.

2. Fixa lägenhet:

På sex månader har jag flyttat tre gånger. Men nu har jag en permanent lägenhet. Det är svårt att skaffa en helt egen lägenhet om man inte har en väldigt hög inkomst. Så det lättaste är att bo i kollektiv, det har jag gjort! Men då blir det lätt att man får flytta runt lite. Här hittar ni det! Hyran brukar ligga någonstans hellan 2000-4000 kr i månaden.
.
Om ni vill hyra en egen lägenhet finns det en del i andrahand här.
.
/ Jenny

Eternal Garments


Ett tipps till alla män som läser vår blogg, kolla in den här hemsidan!
/ Jenny

I gryningen



Jag och Ted dansade igår, det var jättekul!

http://zef.blogg.se/

På flygplatsernas flygplats











Hej jag älskar Heathrow och Stansted, vilka är era favorit flygplatser?

NÅGON SOM VET

VF GÅR DET INTE ATT LADDA UPP YOUTUBE KLIPP PÅ BLOGG:SE LÄNGRE?! FML!

KATTERNAS NATT


Gbg laddar

På lördag är det dags för p3 guld i Göteborg! Verkar bli något alldeles extra men om du precis som jag saknar biljett så tycker jag det känns perfekt att ladda upp på jazzhuset ikväll där Ebbot ifrån The Soundtrack svänger skivor!
Sen återstår det att försöka ta sig in på sjävla galan, men det löser la vi?




Komsi komsi!

/Martin

Premium trade show

Idag har jag och Greg varit på Berlin premium trade show, där designers har showruooms för deras kommade kollektioner. Det var hur stort som helst så vi gick vilse några gånger. Väldigt mycket fina kläder, rätt roligt att se vilka priser affärerna köper in till. Väldigt mycket billigare!
Jag
Greg
Taket var fyllt utav fjärilar
/Jenny

Drömmer om sånt som smakar som de första vildhallonen i juni




Isvandringen








Så här såg det u när jag gick u på isen för ett tagsen. Spännande det där med is, nästan så man vill att det skall knaka ibland.



Jag är inte kommunist men den här låten är mycket fin.

Collcocoi
















Tjabba tjena hallå! Hoppas ni är nöjda med våra svar på frågorna! Här kommer lite bilder jag tagit i helgen, samt förra helgen när Rebecka and Fiona spelade på Yaki da!
/Martin



Jenny och Martin svarar!

Här kommer våra svar på era frågor. Mycket text men det blir bra!

För alla nya läsare som inte vet hur vi ser ut, så ser vi ut såhär!


Hur räddar man sitt förhållande? Är det konstigt att man blir galen på varandra när man bor i en etta?

Martin:
Man får försöka förstå den andra personen så gott som det går, ingen är perfekt. Och problem är bara möjligheter, förhållandet kan alltid bli bättre. Åk på love semester till Italien!
-En etta borde inte vara ett problem städa ofta!

Jenny:
Ensamdag en gång i veckan! Alltid skönt att spendera lite ensam tid i sin lägenhet. 

Berätta om din första kyss?!

Martin:
Jag var 15 och låg i min första flickväns flcikrum, vi hånglade kanske i 4-5 timmar. Efteråt hade jag seriös träningsverk i munnen/tänderna.

Jenny:
Jag var 16 år, det var en vinter i december på en väldigt rolig hemmafest. Han var något bland det snyggast jag sett och jag hade varit förälskad i honom väldigt länge. Vi hade aldrig pratat, och det gjorde vi aldrig heller, vi bara kysstes på dansgolvet. Trodde inte riktigt att det var sant. Jag var skakig i benen en vecka efteråt. Jag minns att jag stolt dagen efter berättade för Martin om min första magiska kyss.

Hur länge har Jenny sparat sitt hår för att få det så långt och fantastiskt?

Jenny:
Jag har alltid haft väldigt långt hår. Klippte håret axellångt 2009 och sen dess har det fått växa hej vilt.

Hej                                                                  
Jenny hur tar du hand om ditt hår? har nästan samma frisyr som du men mitt hår är så risigt och det är ju inte ditt?!

Jenny:
Jag försöker att inte tvätta mitt hår allt för ofta. Sover alltid med uppsatt hår så det inte blir trassligt. Du borde köpa Lanza hair conditioner, det är ett balsam som man tar i håret efter att man tvättat det. Får alltid mitt hår att se väldigt välskött ut.


Berätta om erat bästa minne från 2010?

Martin:
Det var när jag var i Kashmir och red längs himalayas stup i galopp. Jag hängde med min guide som hette Din, han hade rött skägg. För dagen hade vi med oss två locals i 15 år åldern som hade varsin häst. jag frågade om jag fick rida, och visst fick jag det. Din kunde engelska perfekt, men det kunde inte 15 åriga localsen. Men vi red i galopp iväg i flera timmar, jag frågade alltid efter Din då han inte hade nån häst och jag inte såg röken av honom. The locals bara log och nickade "yes Din, goood man"

Vi red hela dagen och som tur var hade jag ridit som liten en del, så fick ordning på det annars hade jag nog ramlat av och dött för min häst skulle envisas med att springa så nära stupkanten som det bara gick. Bäst var när vi kom tillbaka till byn på kvällen och galloperade i galopp in mellan gränderna samtidigt som vi skrek och tjoade som cowboys och bergen omslöt oss samtidgt som solens sista strålar tog sig igenom granskogen.



Jenny:
Det var någonstans mellan att det gick väldigt bra för mig på jobbet och jag hade fruktansvärt roligt, till att jag startade upp Neklo och flyttade till Berlin. Något jag längtat efter hela min gymnasietid. Annars var nyårsafton 2010 lätt bästa dagen (eller, ja, natten) på året!


Vilka är era favoritfilmer ?

Martin:
Svårt, är så dålig på att välja filmer men gillar gökboet, controll för den är så snygg och star wars.


Jenny:
roman holiday och the royal tenenbaums.

Favorit fotograf ?

Martin:
Har nog ingen, skulle kunna säga Hedi Slimane men jag gillar han bara för att han gjorde så feta kläder!Har nog ingen, skulle kunna säga Hedi Slimane men jag gillar han bara för att han gjorde så feta kläder!

Jenny:
Josef Szabo och Hedi Slimane


Hur fick ni tag på lägenheten Berlin?

Jenny
:
Jag sökte genom den här sidan: http://www.wg-gesucht.de/ och bor i kollektiv.
Att skaffa en egen lägenhet kan vara krångligt, det innebär att man måste ha en väldigt hög inkomst. Men har du tur kan du få en lägenhet i andra hand här: http://www.studenten-wg.de/

Jobbar ni också eller klarar ni er på Neklo?

Jenny
:
Jag jobbar endast med Neklo, vilket jag klarar mig rätt bra på. Sen har jag även en del sparpengar kvar. När man inte pratar tyska kan det vara svårt att få jobb, plus att arbetslösheten är sjukt hög här. Du hittar många jobb annonser här, där finns mycket för engelsktalande.

Varför är ni så snygga?

Martin:
Bra gener, plus att jag tar hand om mig, tränar och äter rätt bra, plus att jag klär mig som en gud.

Jenny:
Snygga föräldrar och bra gener

Hur var när och varför började ni blogga?

Martin: Det var nog Sandra Beijer och nio till fem: http://rodeo.net/niotillfem/ som inspirerade mig, plus att amanda och olivia var så duktiga, och vi kände att vi hade nått liknande.

Jenny:
Vi började att blogga i januari 2007, vi hade tillsammans utvecklat ett intresse för mode och fotografi och ville få lite respons på det vi gjorde.

Era bästa musiktips?

Martin:
Just nu Miracle Fortress – Beach Baby

Jenny:
Just nu lyssnar jag på esbjörn svensson trio: Esbjörn Svensson Trio – From Gagarin's Point Of View

Vilken tidning köper ni helst?

Martin
:
Jag köper helst Vouge, eller fotbollstidningen offside(gryma repotage)

Jenny:
Lula, men det är synd att den är så svår att få tag i.



Hur ser en dag på jobbet/neklo ut för dig jenny?

Jenny:
Det beror helt och hållet på vilken dag i veckan det är. Men ungefär såhär: Jag går upp vid nio tiden, äter frukost och klär mig. Förmiddagen spenderas letandes i secondhand affärer efter guldkorn. Jag är på jakt efter vackra tyger och andra fina detaljer i divers affärer och marknader. På eftermiddagen skissar jag och syr fram till kvällen.

Vad är det ni brinner mest för i livet, och har ni något tips på hur man kommer på det själv?

Martin:
Jag brinner mest för fotboll, Örgryte IS, kläder, vackra saker, foto och flickor.

Är ni snälla och rara för det mesta eller mer kaxiga personer med attityd?

Martin:
Jag är jättesnäll och trevlig, förstår mig inte på folk som inte är det.

Jenny:
Jag är för det mesta väldigt snäll och rar, men kan säkert uppfattas som en kaxig person över internet.

Har ni många fördomar?

Martin:
Nej har släppt allt sånt, kanske har några kvar men fördomar är skit. Försöker resa och få perspektiv på saker och ting så man verkligen vet vad man talar om.

Jenny:
Nej, inte alls. Försöker att inte ha det, man missar så mycket då.

Favoritårtionde?

Martin:
60 talet, plus 80 talet, snygga männsikor då!

Jenny:
60 talet lätt!

Martin, varför följde du aldrig med på efterfest hos mig när du var på Yaki-da?

Martin:
Jag hade så mycket på gång, hade väl tre andra efterfest som jag var sugen på, men sen så var jag rätt sugen på att få upp bilderna jag jobbade med för kvällen så åkte hem och lade upp dem i tid=)

Hur långa är ni?

Martin:
1.88

Jenny:
173 cm

Favoritband?

Martin: The Libertines och Broder Daniel.



Vad för cigaretter röker ni?

Martin:
Jag röker inte, men Marlboro red isf

Jenny:
Jag röker inte speciellt mycket längre, innan rökte jag Marlboro. Men nu rullar jag själv, Pueblo eller Peppe.

Vad tycker ni om Serge Gainsbourg?

Martin:
Han är as cool! Länktips:
http://www.youtube.com/watch?v=bMdXi6f5KRg

Jenny:
Serge Gainsbourg tillsammans med Jane Birkin har alltid varit min störta idol och inspirationskälla!


Vad fotar ni med?

Båda:
eos 450 D fast 50 1.8

Vad är det viktigaste med sex?

Martin:
Att ge, att älska och då menar jag att verkligen göra det, inte lama jävlar som inte tar för sig nått alls.

Vad är era planer inom den närmaste framtiden?

Martin:
Jag skall jobba med foto samt jobba i en butik, plugga lite jurudik, sen skall jag plugga foto till hösten troligen, samt spara cash(det är jag bra på)

Jenny:
Jag kommer att stanna i Berlin fram till våren i alla fall och jobba med Neklo. Sen kommer jag antagligen att flytta hem och kanske börja plugga. Tar tiden lite som det kommer.

Hur gamla är ni?

Martin(21) Jenny (19)

Favoritklubb i Gbg?

Martin:
Svanen har alltid varit min favorit. Annars älskade jag det Nya vaga som var en svart klubb våren 09.


Jenny:
Hmm, svårt. Jazzhuset, unedrjorden. Men bäst är ändå alla utomhusfester på sommaren!

Vad faller ni för? angående killar/tjejer då

Martin:
Snygga luggar, snygg klädstil, personlighet, lite go, vilja att komma nånstans och positiva människor, ödmjukhet.

Köper ni ofta nya kläder eller blir de kläder ni köper favoriter som ni har kvar länge?

Martin:
Jag köper enbart kläder som är snyggare än dem jag redan har, på så sätt blir min gardero alltid bättre när jag köper något, den lixom uppdateras. Köper inte speciellt mycket kläder utan kanske 2 plagg per månad som jag sedan använder, istället för att köpa 5-10 plagg och bara använda några få. The way to do it!

Jenny:
Jag köper inte kläder speciellt ofta. Brukar köpa något lite dyrare som jag verkligen verkligen vill ha ungefär en gång i halvåret. Annars köper jag väldigt mycket billiga kläder på secondhand, och det blir ju ibland. Fast just nu har jag inte riktigt råd med det så jag klär mig i gamla favoriter.


Är det så svårt att få jobb som det sägs i Berlin, eller finns det okvalificerade jobb att få?

Jenny:
Om man inte pratar tyska kan det vara svårt, men det finns alltid skitjobb att söka. Du hittar mycket här: http://berlin.en.craigslist.de/

Hur fett är Berlin på en skala?


Jenny:

Jag gillar verkligen Berlin, allt känns väldigt avslappnat här och det känns som att man kan göra vad som helst i den här stan. Så 8,6


Vilka områden är okej att bo i (förutom de uppenbara som Kreuzberg och Prenzlauer Berg)?


Jenny:

När jag letar lägenhet, vilket jag gör ganska ofta så letar jag i områdena prenzlauer berg, krezberg, mitte och neukölln (bra om man vill bo lite billigare).


hej, får man komma och hälsa på hos Neklo om man någon gång är i Berlin?

Jenny:
Ja, det är klart! Det är bara att ringa och boka en tid! +491744330984

Ni är välkomna dygnet runt.

jennyyy kommer du flytta tillbaka till Göteborg?

Jenny:
Ja, det kommer jag. När jag tröttnar på den här stan så!

Favorit fabriken

Vilka jobb har ni haft?

Martin:
Jag har jobbat som fiskrensare, jobbat med skor i London, jobbat på din sko/ecco, jobbat på Acne och nu jobbar jag i en privat butik i gbg, samt som mingelfotograf/lite annat foto. Acne var en fantastisk arbetsplats med mycket härligt folk!

Jenny:
Innan jag startade Neklo har jag jobbat som telefonförsäljare och i Telias kundtjänst i försäljningsavdelningen. Tyckte det var väldigt roligt, men så är jag ju väldigt duktigt på att sälja.

Bästa sh i gbg? ni är grymma på att fynda!

Martin:
Röda korset i kungsbacka är troligen en av sveriges bästa second hand butiker med gryma priser och ett enormt sortiment.
Annars tycker jag emmaus i Linné är rätt överlägsen i sjävla staden.

Jenny:
Jag tycker att Emmaus i Göteborg är bäst att fynda på!

Hur lever man?

Martin:
Man följer sitt hjärta och går upp när klockan ringer, ingen anledning att ligga och dra sig!

Jenny:
Man är lycklig, gör mycket olika saker, upptäcker nya saker, sysslar med det man tycker om som mest och är nöjd med sig själv. Njuter av livet och dess godsaker och uppskattar sin omgivning. Man är modig och tar initiativ till saker i sitt liv. Inte att glömma: man unnar sig saker, vilket jag gör allt för sällan.

Martin, hur tänkte du när du åkte till Indien? vad kollade du upp innan? vad är bra att tänka på?

Martin:
Jag tänkte inte alls, jag bara körde. Jag ville åka till något spännande land och indien verkade perfekt billigtoch bra. Vad som är bra att tänka på är att fixa visum i tid, kanske ta med sig en /flera bra vänner framförallt om mna är tjej, samt att åka dit under rätt period(när jag var där var det "Cold" som det heter, dvs behaglig tempratur i södra indien(30-35) och helt okey i norra (5-20) Kolla upp några ställen som du vill beöska, och köp lonely planets gudiebok för den är som bibeln i Indien. Se upp för för snälla taxichaförer samt ta med avmasknignsmedel.

Vad är kärlek?

Martin:
Allt man gör för att man gillar något, allt som en god tanke, till ett leende. Kärlek är the shit.

Martin, vad är bäst, berlin eller indien?

Martin:
Iniden!

Vad ska man göra om man är trött på Sverige?

Martin:
Gräset är inte grönare på andra sidan, så försök göra nått åt din situation i sverige. Däremot kanske just att flytta utomlands får en att ta tag i saker och göra sånt man inte annrs gör och just därför fungerar det som en nystart. Men dra till London, enkelt nära och bra, eller kör nått volentär arbete, verkar mycket kul. Annars så skulle jag dra till Buenos Aieres, många svenska företag som har svenska telefonförsäljare där, alltså inte allt för svårt att få ett hyffsat jobb.

Vad är det dummaste ni gjort?
Martin
:
Hmm har gjort en del dumma saker jag helst inte delar med mig av. Annars var det kanske när jag följde med en transvestit hem och trodde att det var välrdens snyggaste japanska jag hängde med... Fast det tyckte jag var mest kul!
EDIT: Efter att ha läst Jennys svar, så får jag tillägga att klättra på höga höjder. En gång ville jag på en efterfest, men hade ingen mobil. Då klättrade jag upp på taket på ett sjuvånings hus och tog mig fram till rätt balkong. Var sjukt nära att
ramla ner flera gånger och hela teket var fullt av is.

Fiskarna på taket fåglarna i havet!

Jenny:
Klättrat alldeles för höga höjder när jag varit full för att smita in på klubbar. Kunde ju ha ramlat och slagit mig. Eller DÖTT!

Några få ord som ni själva tycker beskriver er?

Martin:Kreativ, glad, vild.

Jenny:
Äventyrlig, entusiastisk, påhittig och pratglad

Absolut viktigaste riktigaste "längstinihjärtat"-djupaste önskan, om ALLT är möjligt. Typ jag vill egentligen att den personen ska vara kär i mig, jag vill bli arkitekt mer än allt, jag vill dyka på borneo, jag vill skaffa 7 barn och bo mitt i skogen. Innersta livsönskan!

Martin:
Oj, hmm. Typ att bestiga Mount everst, skulle inte förvåna mig om jag gör det någon dag. Eller att åka luftballong jorden runt, vore coolt!

Jenny:
Det ändras hela tiden, men just nu måste jag nog säga att lifta runt i Europa tillsamman med Gabriel och på något sätt hamna på en banan båt över till New York och leva livet!

Hur träffades du och din pojkvän?

Jenny:
Jag hade träffat Gabriel ett fåtal gånger på olika klubbar i Göteborg och på midsommarafton 2009 bestämde vi oss för att lifta ner till Berlin tillsammans. Vi var i Berlin i två veckor och sedan dess har vi varit tillsammans. Helt klart en av de bästa resorna jag gjort!

Hur planerade du din resa till Indien Martin?

Martin:
Inte alls, jag bara drog, planering är överksattad!

Var allt planerat i förväg med resväg osv?

Martin:
Ingen resväg planerad, jag bara drog dit jag kände. Allt är väldigt billigt i Indien, till och med flyg inom landet. Jag åkte först till Bombay och därfirån drog jag dit jag ville, ner mot Goa, Hampi, Benglaro, Kerala, och sedan flög jag upp till norra Indien. Tåg hittar du lätt i Indien, men de är ofta överbokade så man får beställa ett par dagar innan något jag var väldigt dålig på, så tog oftast buss. Att åka buss i Indien är lite som att sitta i en tvättmaskin, dvs jävligt obekvämt, och man flyger upp coh ner stup i kvarten. Men det är bara att bita ihop, för dagen efter är man framme i ännu en fantastisk plats.

Hur stor budget hade du?

Martin:
Jag hade kanske 25000, slösade upp allt, men då bodde jag på helt okey hotell, reste otroligt mycket inom landet(50% av placet typ) samt käkade på resturang tre gånger om dagen plus shoppade som bara den!

Vad är ni mest stolta över hittills?

Martin:
Att jag alltid tycks lösa det mesta. När jag inte har ett jobb, fixar jag ett nytt, och att jag följer mina drömar mer eller mindre, plus att jag har höga förväntingar på mig själv utan att det blir jobbigt.

Jenny:
Att jag flyttade till Berlin och startade upp Neklo. Det är jag väldigt stolt över!

Hur ser det perfekta ligget ut, alltså hur skall man gå till väga för att sexet skall vara amazing?

Martin:
Ses i ett rött ljus på nån sexig klubb. Sedan så skall väl allt vara rätt spontant, hångla mot nån vägg, samt ramla i sängen. Underksatta inte snygga undekrläder, och go crazy.

Vad är er största rädsla?

Martin:
Min största räddla är att bli av med ett ben eller liknande.. Drömmer ibland mardrömmar om att jag sitter i en buss mitt i natten och att den välter. Inte så konstigt efter allt bussresande i Indien, då man mitt i natten vaknade av att man lyfte ifrån sättet och flög upp i taket när bussen åkt ner i nått väghål. Scary var det, men spännande!

Jenny:
Att inte bli framgångsrik

Hur förlorade ni oskulden (om ni nu gjort det) och med vem? Utförligt svar, tack!

Martin:
Jag frågade min första flickvän om det inte var dags att gå ett steg längre. Hon såg livrädd ut och jag sa att vi såklart kunde vänta. Några timmar senare så var hon på och det blev som det blev. Rätt bra tyckte jag det gick.

Jenny:

På bästa möjliga sätt!

Vad faller du, Martin för, hos en tjej? Hur ska hennes utseende respektive personlighet vara?

Martin:
Hon skall vara snygg, helst mörkt/brunt hår gärna personlig stil. Glad, postiv och inte mesig. Gilla saker och inte vara rädd för lite smuts. Gärna lite galen samt up for action.

Ska en tjej vara rakad down there?
Jenny:
Om man vill, hår är alltid bra! Men förväxling förgyller.


Oranienstrasse 15-18

Igår var vi ute och drack öl, det såg ut såhär:
Vi gick till lite olika barer på oranienstrabe
Teo
Greg
Gabriel
Jag var pepp
Malin
Svar på alla frågor kommer imorgon!
/Jenny

New years eve

Så här såg mitt nyår ut från min och Malins kamera!
Raketer hej vilt!
Steaven var pepp
YMCA....
Rickard var och hälsade på över nyår
Teo testar min hatt

Katten somnade på soffan medans vi andra fortsatte ut i natten.
Det här är den ända bilden jag har på mig själv från nyår (Med katten i bakgrunden) vilket är synd för jag var väldigt fin.

/ Jenny

New Dress & new home


Jag har flyttat in i en ny lägenhet i Kreuzberg, precis vid kanalen! Snön har smält bort helt och det känns nästan som vår i luften. Underbart! Svarar på alla grymma frågor kommer imorgon, så håll ut.
.
Klänning: Neklo
Skor: Acne


Olfas första frågestund ever

Tänkte att nu är det dags för en sån där frågestund som alla bloggar i världen har!
Så nu kan ni fråga Martin och Jenny exakt vad som helst(typ).
Frågor om Indien, om Berlin, om livet, om kärlek, om kyssar, om förlust, om kläder, om transvestiter, om sex, om godis, om längd, om film, om droger, om musik, om foto, om katter och om vildjuren inom oss.
Bara fråga på!




Så svarar vi när vi känner att ni varit tillräckligt frågevisa!



Följ vår blogg med bloglovin!

Följ vår blogg med bloglovin!!

Jag har kärlek
































Hej gott folk! Fyller på med lite fler bilder ifrån mitt älskade Kashmir bäst i Indien so far! De flesta av dessa bilder är tagna i en bergsby åtta mil norr om delstatens huvudstad Srinigar.

/Martin


Manoli to Shimla






































Det här är bilder ifrån min färd ner ifrån kashmir mot Delhi. Jag stannade en dag i Manoli och drog sedan till Shimla en bergstad i engelsk stil med granar och apor.

Vem jag var.





Göteborg svart




För Mombays alla hundar

































Nu är vi i Mombay, min favoritstad i Indien! Där var jag med i en Blooywood film och gick på indiska efterfester. Sedan bar det av till Goa, som är sand och palmer.

Längs apornas väg mot Srinagar


























































Det här är bilder ifrån Kashmir i norra Indien. För att komma dit måste man åka jeep upp i bergen, det är en resa på 30 mil som tar 10 timmar. Överallt längs vägen bor det apor, så därför kallar jag resan längs apornas väg. Srinagar som är huvudstaden i provinsen, är mer eller mindre en stad byggd på en sjö, folket bor på husbåtar och man färdas i små båtar fram över den kristallklara sjön.




RSS 2.0