I hear a gang fire!

Det är fredag och jag trycker i mig ett rått ägg, lite fil samt sitter här och njuter framför datorn och Itunes.

Jag försöker leve i nuet, och jag lyckas rätt bra för tillfället, utan droger och andra hjälpmedel. Vad är då grejen med att leva i nuet?
Det är skönt att bara kunna uppskatta det som händer just nu, och inte tänka på det som hände förra helgen, eller att ett stort naturprov väntar nästa måndag och att helgen är alldeles för kort. Men just nu lever jag nästan i nuet, trots att nuet knappt ens existerar det är så kort, bara någon hundradels sekund, sedan är nuet historia.

Såg ut så här någon gång i början av September:

image72

Acne skinnjacka
Acne tröja
SH skjorta
CM
Loake boots


Photo Hedi

image69
mmm

image70

image71
En bild jag tog när jag lekte fotograf. tacksamt att fota röda/gula blad i solnedgång, sällan det blir dåligt.

Photo Jenny

image67
image68

Kavaj köpt i London
SH halsduk
Ralph Lauren tröja
Ralph Lauren piké
Acne jeans
Raf Simons sneakers

Nights falls over Örgryte

image60

image61

Kavaj SH
Skjorta Smiths
Jeans nyss insydda en gång jävligt tråkiga Acne
Loake Boots

Idag hade jag en bög som naturlärare. Alla tjejer blev kära. Jag tyckte han var bra och snäll. Han var bara vikarie, men snäll var han.
Sydde in mina gamla Acne jeans idag också. De är snart två år gamla. Har ett par snygga slitningar på dem, men även en jävla massa fula, där det typ blivit brunt/gult som slitage färg. När jag vände in och ut på dem för insyningen upptäckte jag en jävla massa damm. Det var rätt äckligt, de är inte tvättade på två år nämligen, funderade på att lägga dem i frysen för att fräscha upp dem ett tag men hoppade det. Får väl tvätta dem någon dag.


RSS 2.0