Back to our groundsSurfar Europa for tillfallet, just nu befinner jag mig i London, far se hur lange jag stannar har.
/Martin


Surfin Europe

 


Till himmelen

Detta inlägg är tillägnat en pojke som gav världen mycket, han var en smart och troligen fin människa, vi hoppas han far det bra och att han lämnat ett intrryck som bestar vad han än gjorde.

Berlin! Ja det är gött. Igür var vi pü Berlin festival där bla Adam Green, Robyn och Fever ray spelade. Vi lyckades planka in pa omradet som är en gammal flygplats, fantastiskt!
Idag har vi varit pa techno fest i en park och skall nu ner och ata, och ja Martin har flyttat hit nu för ett projekt som vi skall utföra.
Vad händer i gbg?

Tempelhof

Vi bor grannar med en stor övergiven flygplats. Där var vi hela eftermiddagen igår och satt i solen i gräset och hade det bra!

Till Berlin

Hej allihopa! Jag och Gabriel har flyttat till Berlin!Vi har varit här i en vecka nu och börjar trivas riktigt bra. Vi bor i ett kollektiv tillsammans med tre andra tyska killar och imorgon kommer Marin hit för att bo han med! Idag har vi gått runt på stan hela dagen för att kolla i secondhand affärer, hittade ganska mycket fint. Fast mycket var dyrt. Synd för jag måste snåla. Nu ska jag laga pasta med pesto, äter det nästan varje dag för det är så billigt här. MMmm!
Bilderna tog vi i en fotoautomat idag med. Men de blev rätt misslyckade, blixten kom helt random så vi hängde inte riktigt med!

Föresten, om ni har några Berlin-tips så får ni jättegärna dela med er av dem!

/ Jenny.

RSS 2.0