Jag har en vän

image192

Igår var jag hemma hos en jätte fin tjej som heter Line,  vi spelade spel och fnittrade. Jag skrattade så mycket att ja ramlade av stolen,  nu kan jag inte sitta ner för det gör så ont i rumpan. Ajaj....

Ikväll ska  jag och min goda vän Amanda dansa till My darling YOU! Det kommer bli underbart. Om inte så blir det Joy Division-kväll istället, helt ok.....

Have it/J


Maskerad

Igår var jag på ne fin maskerad hos systrarna Åkerman utklädd till Audrey Hephburn.

image187

image188

Där fanns en Twiggy, söt. Vad jag vet har hon sådanna vackra fräknar for real(på sommaren iaf)

image189

Jag dansade med Mimmi mus.

image191
Fiesta

image190
Och blåste såpbubblor.

Jag grät som mest



Såg den här filmen idag, as bra!

/Jenny

Har inte tid för det svarta spåret snart längre

Den här bloggen har inte funnit sitt rätta jag än, den är lite som en vilsen tonåring som spretar och olika håll för att finna sin profil och sin inritning.


Vi har mycket i våra liv just nu. Jag jobbar varje dag efter skolan på en hemsk ICA affär(okey jag har inte fått något jobb än men jag skall ha ett tills vecka 4 har jag lovat mig själv, skall kämpa tar vad som helst!) för att ha råd med utgångar, kläder på rean och framförallt en resa till London som är planerad vecka 9.
Där skall jag bla filma mitt projektarbete som går ut på att jag skall göra en film på hur man klarar sig med få resurser på en sådan resa. Vi skall åka med något rostigt flyg för 200 kr, hur kan det vara så billigt? Sen skall vi bo på ett sunkigt vandrarhem för 150 kr natten. Men det är ju helt underbart, kommer att komma undan med något i stil med 3000 kr för en vecka i London.

image186
Min favorit del utav london när jag var där i somras, ett ställe med 100 stycken grymt personliga och underbara SH-butiker.


Gillar du katter?

image181

image182

I lördags dansade jag och systrarna Åkerman på Saturn för att fira  8-årsjubileum.  Jag hade på mig min katt-tröja från velour, kände mig så fin i den. Kom fram en random snubbe i svartfärgat hår plus pajas slips och langar comments som- " Är det en kat du har på tröjan?"  "gillar du katter,? "vilken ras, vad heter den?"
Korvskioskgubben utanför placet raggade mycket bättre med sina "tjena brudar, är ni hungriga eller?"

Have it/J


Näckros Parken vs Central Park ftw

image180

Den här parken som jag ligger i här är en go och fin park men lite liten så att säga.
Efter att den här bilden togs, kom det förbi ett gäng svennar i 30 års åldern som hade något slags löjligt spektakel som gick ut på att de skulle ta av sig nakna och kissa på ett träd, samt skrämma bort alla fiskmåsar.
jävla svin som går runt och är fulla mitt på dagen!


firar med stekta ägg och bacon

Det är gott i can tell, åt frukost vid fyra är ledig idag.

image178

jag skall till NY mmmmmmm

Ja skall till New York på sportlovet, det gör mig lycklig som fan. Jag och Jenny skall gå på en massa gryma klubbar, leta SH butiker och besöka outlets köpa 100 RL pikér och sälja till svennarna. Sen skall jag springa i Central Park varje morgon, jag skall vara uppe hela natten och knappt sova ett dugg, är man där vill man inte missa något.

Firar med en sommarbild:
image177

image179


Sh kavaj
velour skjorta
Hm byxor
RAF sneakers

kämpar hårt vid svarta spåret

kämpar hårt vid svarta spåret

Sh skjorta
Hm tröja
Acne jeans
vita korta jävla sommarstrumpor HM.. och många svarta hår mm
Sh skor

have it good!

Det blir liv i höga klackar

A Low Life In High Heels



Igår var jag och Amanda på stan och då köppde jag dessa fina skor från Topshop, visst är dom fina?
Har velat ha dom hela hösten.
Tror att det blir Premiär imorgon.

Säg vad du tycker



Gillar den här videon och framförallt killarnas linnen där de har eltejp klistrat på som bildar text, kanske ska göra ett sånt själv men det blir nog mest töntigt. Det är eight legs btw.


Jag ser slutet

Då var jullovet slut. Har hänt massa det här lovet. Det har varit lite som ett sommarlov, jag har inte vetat skillnaden på tid eller rum, varit uppe till 6, vaknat 3, druckit för mycket, rökt kladdat och sovit i olika sängar på golv etc.
164927-172





164927-171


Olken och jag tog en lååång promenad i snön, vi gick typ i två timmar, sen hade vi snöbollskrig, det var kul men jävligt kallt. Nu skall vi sova snart.

have it /Martin

Ingen gran kvar allt är borta

164927-168
Amanda och jag


Mor är på sjukt städhumör! Hon slänger ut granen, tomtar jag allt! Jag som hade tängt köpa en massa polkagrisar sent om siders att ha till granen. Det blev inga sådanna iår, det blev ingen jul heller för den delen. Men jag har haft en fint lov än så länge, och idag är det lördag. Skall föröska ta vara på den.

Jag drömde en dröm som jag kämpade för att drömma igen

Godmorgon. Jag har inte ätit frukost än, måste göra det snart.
Men först skall jag ta hand om mig själv, göra lite situps, 50 armhävningar. Kyla ner mitt ansikte, smörja in det med en massa produkter. Dusha med honungsolja.
Sen skall jag äta frukost, det är underbart när man har en stor dunke med kräftsallad här hemma, skall sätta i mig minst tio mackor.

Funderar på att göra en tillbaka blick på året som gick med lite bilder etc, det är ju populärt bland bloggare.


164927-170


En bild ifrån i somras som jag gillar

stekta jävla ägg

Kom nyss hem, åkte taxi är skyldig en vän 150 kr. Alla pengar är slut. Jag stekte sex stycken ägg till mig själv och gjorde tre räkröra mackor sen somnade jag i vardagsrummet. Jag har haft en helt ok kväll, det blev en del öl som sagt samt lite dans trots stängt dansgolv. Nu skall jag sova och hångla med min katt, hon vill mig skitmycket, för att jag har ätit kräftsallad. Mmm vad hon violl ha mig. godnatt.

164927-167




Simon och jag inatt. mm

Dans sista timmarna


image183

image184

image185


En försenad Nyårsbild när jag dansade någon timme innan tolvslaget. Jag åt middag hos Jens, han hade gjort femrätters.
Gåslever på rostat bröd, sedan lax och skagen röra blablbal, oxfilé , ostbricka, glass, caffe med whisky, champagne, det var gott som fan.

Jag lämnade killarna vid 2, träffade en aggresiv 15 åring på bussen som ville slå mig för att jag tydligen hade puttit till honom på nått dansgolv nån gång. Jag sprang ut ur bussen rätt snabbt för att besöka en fest som var rätt död när jag kom fram.

Jag skall gräva ner mig långt

Jag skall gräva ner mig långt



Acne skinnjacka
Velour tisha
April jeans
Acne kängor

Jag och jenny tog en promenad i skogen förra veckan, vi åt tryffelchoklad som jenny gjort själv och jag lade mig i mossan och förstörde mina jeans, samtidigt som jenny klättrade i träd.

Den kvällen var rolig, jag var ute i gbg på klubb svanen dansade och var glad med en söt flicka, fick sova i en killes lägenhet som jag inte ens kände, han var alldeles för snäll.

Have it good, nu skall jag dricka jävligt mycket öl.

Högt uppe i Göteborg

164927-163




Internet fortfarande nere, bild ifrån min nyår uppe på ett jättehögt berg i Göteborg.

RSS 2.0