New york just hemkommna ifran javligt kallt brooklyn

Hej. Vi kom till Ny ni lordags, akte genom quenns, loved it! kom till boraodway dar vi bor 73 avenue west side, kanske 100 meter ifran dar John Lennon blev skjuten. Dar tog vi in vid 4 tiden Usa tid dvs, hos er var det val 9 pa kvallen och vi var javligt trotta efter ingen somn alls. Vi at pa en italiensk resturang i Little Italie. Chill place!

Sen var det sondag, vi besokte Harlem for en gudstjanst. Det var helt ok men holl pa i tva timmar och jag och jenny blev trotta pa all gospel efter ett tag. det blev 20 minus grader helt plostligt, och jag och jenny smet in pa museem of art nanstans i mitten utav Manhattan efter att vi krossat Central Park. Vi stannade dar nan timme till det stangde och kom ut i ett NY som badade i sno!!! mmm loved it. Vi drog till Soho, fikade och chillade i i sneakers affarer.
Vi avslutade kvallen pa en indisk resturang med allldeles for stark mat!

Kom nyss hem ifrån Brooklyn bridge, där vi åkte taxi i natten. Vi var på en pub i Brooklyn vid namn trash. Vi träffade där Scott som körde oss till placet, nu skall vi sova för vi är trötta.


God natt!


Kommentarer
Postat av: ema hilmer

ok dör lite. ett snötäckt NY. fint.

2008-02-12 @ 14:07:34
Postat av: emma

jag hade rätt!! sportlovet var det! hehe var tvungen att kolla upp det.

2009-01-11 @ 20:49:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0